Expoziţie despre „Era Glaciară” la Târgu-Mureș Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 533 Vizualizări

Expoziţie despre „Era Glaciară” la Târgu-Mureș

Muzeul de Științele Naturii din Budapesta vă propune o experiență dătătoare de fiori… de gheață, o întoarcere în timp, în ultima glaciațiune din istoria Pământului, „Epoca de gheață”, recreată la Muzeul de Științele Naturii din Târgu-Mureș, de pe strada Horea nr. 24.

„Vă veți întâlni cu animale dispărute în timpul glaciațiunii, reconstituiri în mărime naturală și fosile: schelete complete sau parțiale, așezate în decoruri specifice perioadei în care au trăit, cum ar fi: un simpatic pui de mamut – emblema Epocii de gheață, un fioros tigru cu colți pumnal, o hienă din trecut – hiena de peșteră, un impunător gliptodont – cu o armură osoasă impresionantă, un adevărat aparat de ucis pterodactili. Expoziţia este completată cu sisteme media, prin intermediul cărora sunt oferite vizitatorilor informaţii referitoare la clima din Era Glaciară sau la viaţa animalelor de atunci”, se arată într-un comunicat de presă.

Expoziția, poate fi vizitată până în 29 octombrie, se adresează atât adulților, cât și celor mici, iar programul de vizitare este următorul: marți, miercuri , joi, vineri: între orele 9.00 – 16.00, sâmbătă: între orele 9.00 – 14.00, duminică: între orele 9.00 – 13.00.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE