FOTO: Proiecție de gală „Breaking News” alături de Voica Oltean și Iulia Rugină Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 678 Vizualizări

FOTO: Proiecție de gală „Breaking News” alături de Voica Oltean și Iulia Rugină

Cinema Arta a fost joi, 5 octombrie, gazda proiecției speciale a filmului „Breaking News”, intrat în cinematografe în 29 septembrie. Au fost prezente regizoarea Iulia Rugină, aflată la cel de-al treilea lungmetraj, și tânăra actriță Voica Oltean, interpreta rolului principal feminin alături de celebrul Andi Vasluianu.

Cum biletele pentru proiecția de la ora 19.00 din Sala Arta s-au epuizat în 15 minute, a fost organizată o proiecție suplimentară, de la ora 20.00, la Sala Flora. Cele două invitate speciale se află la finele caravanei de promovare a filmului, iar Târgu-Mureș este o destinație cu atât mai specială cu cât este orașul natal al Voicăi Oltean, în prezent elevă în ultimul an la Colegiul „Dinu Lipatti” din București.

Iulia Rugină și Voica Oltean au fost chemate pe scenă și prezentate publicului de Iuliu Praja, director al Centrului Județean pentru Cultură Tradițională și Educație Artistică Mureș, iar cele două artiste și-au exprimat gândurile dinaintea proiecției vizibil emoționate.

„Vă mulțumesc foarte mult că sunteți aici. Cred că e prima dată cu tot cu premiera când văd o sală la acest film absolut plină. E o priveliște minunată pentru un regizor și mă bucur foarte mult. Nu mă așteptam, dar eu am mai fost aici cu primul meu film, Love Building, și a fost o primire minunată și abia așteptam să mă întorc, cu atât mai mult cu cât filmul ăsta datorează acestui oraș o mare tânără speranță. Mă simt foarte emoționată că mă aflu lângă Voica, la ea acasă.” a declarat Iulia Rugină.

Voica Oltean a avut cele mai mari emoții, dar farmecul ei natural le-a mascat în mod eficient: „Sunt foarte emoționată, nu mă așteptam la nimic din ce s-a întâmplat în această seară. Vreau să le mulțumesc în primul rând părinților mei și vreau să vă mulțumesc vouă tuturor pentru că vă aflați în această sală și pentru mine sunteți cele mai importante persoane. Breaking News e primul film în care joc, așa că ideea de caravană și de public e nouă pentru mine și e copleșitor. Vă doresc vizionare plăcută.”

La finalul proiecției, cele două invitate au susținut o ședință de Q&A, iar Voica Oltean a dat autografe numeroșilor admiratori de toate vârstele strânși la coadă nerăbdători, cu zâmbete largi pe chipuri și cu buchete de flori în mână.

Andrei VORNICU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE