Home / Slider / „Cu violenţa piezi mereu!” – Concurs de eseuri pentru liceeni

„Cu violenţa piezi mereu!” – Concurs de eseuri pentru liceeni

În Săptămâna Prevenirii Criminalităţii, în ziua dedicată prevenirii violenţei, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş, prin intermediul Compartimentului de Analiză şi Prevenirea Criminalităţii, a lansat concursul de eseuri pe tema violenţei intitulat „Cu violenţa pierzi mereu!”, destinat liceenilor, având ca scop conştientizarea şi sensibilizarea acestora privitor la nocivitatea actelor de violenţă.

Elevii de liceu/grupuri şcolare (indiferent de anul de studiu), doritori să participe la concurs, pot trimite maxim 2 lucrări/elev cu următoarele specificaţii : eseurile vor fi tehnoredactate sau, în cazul în care nu este posibil, scrise cu pix/cerneală pe coli A4, iar la finalul fiecărei lucrări se va menţiona numele şi prenumele elevului, şcoala frecventată, numele şi prenumele dirigintelui, adresa email şi număr de telefon (elev participant/ părinte/ diriginte).

Se urmăreşte adaptarea conţinutului la tema concursului,  respectarea specificaţiilor de fond şi formă, mesajul transmis şi ineditul lucrării, sugestivitatea titlului ales, imaginaţia creatoare a elevului.Eseurile pot fi trimise fie prin poştă la adresa IPJ Mureş, strada Borsos Tamas nr. 16 Târgu-Mureş, judeţul Mureş (în atenţia Compartimentului de Analiză şi Prevenirea Criminalităţii), fie predate direct la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş sau pe adresa de mail pincagabriela@yahoo.com ori Facebook Siguranta Muresenilor, iar termenul limită pentru aceasta este 10 noiembrie 2017.

Jurizarea şi premierea eseurilor câştigătoare va avea loc în cadrul unui eveniment organizat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, în data de 24 noiembrie 2017, dată în care este marcată Ziua internaţională pentru eliminarea violenţei împotriva femeii.

Urăm succes tuturor elevilor interesaţi!

(Comunicat de presă IPJ Mureş)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

ULTIMA ORĂ! Primul deces cauzat de Covid-19 în Mureș!

Marți seara, Grupul de Comunicare Strategică a făcut public următorul anunț: ”Bărbat, 70 ani, județul …