Locuri de muncă în Germania, în domeniul hotelier-gastronomic Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 274 Vizualizări

Locuri de muncă în Germania, în domeniul hotelier-gastronomic

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Mureş dispune, prin intermediul Reţelei EURES, de 19 posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier-gastronomic (ospătar – 8 posturi, recepționer – 2 posturi, bucătar/commis de cuisine – 4 posturi, coordonator evenimente – 1 post, sous chef – 1 post, organizator salon mic dejun – 1 post, agent operațiuni hotel – 1 post și agent servicii clienți – 1 post), care doresc să desfășoare o activitate sezonieră sau permanentă în Germania, oferite de Hotel Marriott Frankfurt și alți angajatori germani, reprezentați de Agenția Federală de Muncă – Serviciile de Plasare Internațională Hessa, pentru ocuparea cărora se va organiza selecţie la Brașov în luna octombrie 2017.

Salarii atractive

Potrivit directoruluie xecutiv al AJOFM Mureş, Gheorghe Ştef, contractele de muncă pot fi pe durată determinată, de 12 luni, cu posibilitate de prelungire, sau pot fi permanente. Salariul oferit este de 1.800 – 2.250 euro brut/lună, pentru posturile de ospătar și sous chef, 1.850 – 2.095 euro brut/lună, pentru posturile de bucătar/commis de cuisine, 2.095 euro brut/lună, pentru posturile de recepționer, organizator salon mic dejun, agent operațiuni hotel și agent servicii clienți, 2.000 – 2.500 euro brut/lună, pentru postul de coordonator evenimente.

„Angajatorii pot asigura cazarea gratuit/contra cost, sau oferă sprijin în vederea găsirii unei locuinţe”, a precizat Gheorghe Ştef.

Persoanele cu domiciliul în județul Mureş care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul AJOFM Mureş, strada Iuliu Maniu nr. 2 Târgu-Mureş, telefon 0265-266.553, pentru a primi formularele de aplicare și pentru a fi înregistrate ȋn baza de date pentru muncă în străinătate.

 

Condiţii pentru ocuparea posturilor vacante:

– pentru posturile de ospătar: calificare profesională și experienţă în domeniu, precum și cunoștinţe bune/foarte bune de limbă germană și engleză (nivel B1/B2);

– pentru posturile de recepționer: calificare profesională și/sau experienţă în domeniu, abilități de utilizare a programului de rezervare Opera și cunoștinţe foarte bune de limbă germană și engleză (nivel C1/C2);

– pentru posturile de bucătar/commis de cuisine și sous chef: calificare profesională și experiență în domeniu, precum și cunoștințe bune/foarte bune de limbă germană (nivel B1/B2) sau de limbă engleză (nivel C1/C2);

– pentru postul de coordonator evenimente: studii universitare în domeniul turismului și experiență în organizarea de evenimente, abilități de contabilitate și de utilizare a programului Opera Sales & Catering, precum și cunoștinţe foarte bune de limbă germană și engleză (scris, vorbit – nivel B2/C1);

– pentru posturile de organizator salon mic dejun, agent operațiuni hotel și agent servicii clienți: calificare profesională și/sau experiență în domeniu, abilități de contabilitate și de utilizare a programelor Opera, Micros 9700 și/sau Simphony și cunoștințe foarte bune de limbă germană și engleză (scris, vorbit – nivel B2/C1).

(Redacţia)

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE