Share
Home / Invatamant / OSMDentiştii recrutează

OSMDentiştii recrutează

OSMDentiştii s-au pus pe treabă și anunță că recrutează membri noi, informează Departamentul de Comunicare şi Relaţii Publice al universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş.

“Pentru început recrutarea noilor membrii, și închegarea echipei de voluntari sunt prioritare pentru noi. Pentru acest an am pregătit o serie de petreceri inedite, spectacole artistice, competiții sportive, cursuri științifice, workshop-uri inovative și tradiționalele proiecte ale organizației noastre, aici amintesc festivalul studențesc Unifest, The Talent of Umf, Simpozionul Științific OSMDENTIS, Congresul Științific Marisiensis şi Training Camp. Anul acesta încercăm o extindere a acţiunilor de prevenție orală. Dorim să ajungem la un număr mai mare de elevi, și ne vom adresa claselor I – VIII – până acum ne axam pe I – IV. Vom merge și la câteva şcoli din localitățile limitrofe orașului, ba mai mult vom avea o acțiune desfășurată pe perioada unei săptămâni în Brașov”, a declarat Anca Mănărăzan, preşedintele OSMD.
(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dezvăluiri alarmante în parlamentul European despre tratamentul cu antibiotice la oameni și animale

Există riscul să ne întoarcem la o epocă „pre-antibiotice/penicilină”, iar o simplă infecție pulmonară să …

Share
Share