Share
Home / Invatamant / OSMDentiştii recrutează

OSMDentiştii recrutează

OSMDentiştii s-au pus pe treabă și anunță că recrutează membri noi, informează Departamentul de Comunicare şi Relaţii Publice al universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş.

“Pentru început recrutarea noilor membrii, și închegarea echipei de voluntari sunt prioritare pentru noi. Pentru acest an am pregătit o serie de petreceri inedite, spectacole artistice, competiții sportive, cursuri științifice, workshop-uri inovative și tradiționalele proiecte ale organizației noastre, aici amintesc festivalul studențesc Unifest, The Talent of Umf, Simpozionul Științific OSMDENTIS, Congresul Științific Marisiensis şi Training Camp. Anul acesta încercăm o extindere a acţiunilor de prevenție orală. Dorim să ajungem la un număr mai mare de elevi, și ne vom adresa claselor I – VIII – până acum ne axam pe I – IV. Vom merge și la câteva şcoli din localitățile limitrofe orașului, ba mai mult vom avea o acțiune desfășurată pe perioada unei săptămâni în Brașov”, a declarat Anca Mănărăzan, preşedintele OSMD.
(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Reînfiinţarea Liceului Teologic Romano-Catolic, analizată de şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş

Inspectorul general școlar al judeţului Mureş, prof. Ioan Macarie, apreciază că dacă din punct de …

Share
Share

Newsletter Zi de Zi

Te-ai abonat cu succes!