Home / Social / Proiect de suflet

Proiect de suflet

Asociaţia Europeană de Hipnoterapie Medicală şi Terapia Subconştientului (AEHM) va lansa în România un program de Crăciun, prin care va oferi copiilor orfani cărţi audio (audiobooks), care conţin poveşti scrise de absolvenţii cursurilor de certificare în hipnoterapie, informează www.agerpres.ro.

“Este un proiect la care lucrăm, se adresează copiilor din case de copii. Împreună cu absolvenţii din acest an, am creat un program cu poveşti, care să aibă învăţăminte şi informaţii pentru subconştient, pentru ca aceşti copii să nu se mai simtă abandonaţi, să nu simtă că le lipseşte iubirea, ci să descopere că au acces la energia iubirii prin intermediul subconştientului, prin conectarea cu nivelurile superioare ale conştiinţei. Dorim ca aceşti copii să realizeze că iubirea vine din interior, din conectarea cu energia iubirii pe care noi o simţim şi o interpretăm ca sentimente de iubire. Dorim ca aceşti copii să realizeze că universul este de partea lor, îi iubeşte, îi ghidează şi că este mai mult decât ceea ce vedem fizic. În plus, să realizeze că ei decid cum se simt, că sentimentele sunt rezultatul procesului de gândire şi, atâta timp cât au o gândire pozitivă, ei se vor simţi minunat, indiferent de ce se întâmplă în jurul lor”, a declarat preşedintele AEHM, dr. Elena Gabor.

(Sursa: www.agerpres.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

S-a lansat Ghidul siguranței datelor de pe internet

Asociația Specialiștilor în Confidențialitate și Protecția Datelor (ASCPD) în parteneriat cu Centrul Național de Răspuns …