Fetele de la ASA imită băieții, egalează în extremis FC Municipal
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 176 Vizualizări

Fetele de la ASA imită băieții, egalează în extremis

Echipa feminină de fotbal ASA Târgu-Mureș a încheiat la egalitate pe teren propriu 1-1 (0-0) cu bistrițencele de la Heniu Prundu Bârgăului, într-o partidă din etapa a IV-a a Ligii I. A fost mai degrabă un punct „smuls” în extremis obținut în ultimul minut, după ce oaspetele au deschis scorul în minutul 80, la fel cum și băieții egalaseră cu Academica Clinceni. ASA a început acest meci la fel cum a încheiat sezonul trecut, adică abia a putut alinia un „11”, și în acela câteva jucătoare mai degrabă de „umplutură”, foarte tinere, fără experiență. A rezultat un joc modest, dominat totuși în prima repriză de echipa antrenorului Seches Carol, dar fără ocazii mari la cele două porți. Puținele șuturi expediate pe spațiul porții nu au avut forță, sau au fost trimise în brațele portarilor.

 

Dominare alternativă, repriză mai animată

Repriza secundă a fost mult mai animată și ocaziile de gol au început să apară. Pe de o parte, bistrițencele s-au dovedit a fi o echipă mai omogenă și au creat deseori panică în careul unui portar „improvizat” al mureșencelor, care a dat multe emoții, transformând mingi ușoare în lovituri de colț. La poarta adversă au fost câteva bune situații, dar oaspetele au avut un portar care a salvat în extremis în câteva rânduri. În ultimele minute s-a jucat pe contre, ambele formații încercând să speculeze inexactitățile din apărările adverse. Bistrițencele au reușit acest lucru cu 10 minute înainte de final, deschizând scorul cu o minge trimisă în plasă din fața porții, la o centrare pe jos la care mureșencele s-au arătat neputincioase. Forțând obținerea a cel puțin unui punct, roș-albastrele s-au aruncat în atac și au obținut în ultimul minut o lovitură liberă de la 18 metri. Barbási Kinga a trimis foarte bine, spre vinclul porții, portărița a intervenit aproape miraculos și a respins mingea, dar internaționala de tineret Mădălina Boroș s-a aflat la locul potrivit și a trimis în poartă.

Nu se știe în schimb dacă echipa va mai continua campionatul, deoarece se așteasptă verdictul Tribunalului în legătură cu eventualul faliment al clubului, care este așteptat în aceste zile.

ASA a aliniat formația: Rusz- Vîga, Barabasi, Meleacă, Gorea, A. Boroș, M. Boroș, Mera, Adrjan, Golea, Năznean.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE