ASA pierde la Mioveni și mai coboară un loc Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 216 Vizualizări

ASA pierde la Mioveni și mai coboară un loc

În ultima partidă a etapei a XI-a din Liga II de fotbal, ASA Târgu-Mureș a cedat luni la Mioveni, 1-2 în fața formației locale CS. Mureșenii au deschis scorul în minutul 25, prin Licu, gazdele au egalat în minutul 33, autor Gugu, iar golul victoriei a fost reușit de Eduard Florescu, în minutul 87. Părăsită în ultima perioadă de nu mai puțin de 7 jucători dintre obișnuiții titulari ai începutului de campionat și cu o situație financiară disperată, ASA părea o victimă sigură în fața unei echipe care venea după două victorii consecutive, 3-2 cu Luceafărul Oradea pe teren propriu și 1-0 la Timișoara, cu Ripensia. De partea cealaltă, formația mureșeană a obținut doar două puncte în ultimele trei partide: un 0-0 cu Chindia pe Trans Sil și un 1-1 obținut în extremis cu Academica Clinceni, ambele pe teren propriu, câte un punct acasă cu cele două echipa aflate în fața lor în clasament, iar între cele două mureșenii au fost surclasați cu 4-0 de Metaloglobus București. După două ocazii ale fostului jucător al ASA-ului Costinel Gugu, acum la argeșeni, și un vole trimis peste poartă de Petriș, mureșenii au deschis scorul la o pasă neglijentă trimisă de portarul Croitoru, lobată de Licu în poartă. În minutul 33 gazdele egalează prin același Gugu, în urma unei lovituri de colț. Jocul a fost echilibrat, dar până la pauză nu a mai fost nicio ocazie clară.

 

Mai insistenți, mai neinspirați

Partea a doua a meciului a prezentat o echipă mureșeană superioară la capitolul posesie, dar cu probleme la finalizare. Acțiunile s-au stins repede în preajma careului advers, în timp ce argeșenii păreau epuizați din punct de vedere fizic. În minutul 65 Sîrbu s-a accidentat la un contact la marginea careului advers și jocul a fost întrerupt mai bine de cinci minute. În ultimele minute argeșenii au încercat să obțină cele trei puncte, dar acțiunile lor au fost stopate cu ușurință de defensiva mureșenilor, iar acțiunile ofensive ale ASA nu au fost duse la finalizare. Gazdele sunt ajutate în schimb de pasa moale în fața careului trimisă de argentinianul Laso către un coechipier, mingea a fost ajunsă de Florescu, iar acesta a trimis plasat în poarta lui Moga. În cele 7 minute suplimentare acordate, Moga a evitat „închiderea meciului” la mingea trimisă cu boltă de Neagoe, iar la ultima fază Laso a fost aproape de a-și răscumpăra greșeala, dar mingea trimisă pe spate a căzut pe transversală. ASA coboară în clasament pe locul 6 și va întâlni în etapa viitoare pe teren propriu liderul Hermannstadt, partidă care se va disputa marți, 17 octombrie.

Formații:

CS Mioveni: Croitoru – Tirică, Gugu, Burnea, Ed. Stoica, Negoiţă, R. Lazăr, Rădescu, Andor (’73 D. Ene), Ayza (’85 A. Neagoe), Ivan (’60 Florescu)
ASA: Moga – Kilyen, Candrea, P. Iacob, Mendy, Mijokovic, Petriş (’82 Petra,), Laso, Licu, Sîrbu (’70 D. Panait), Al. Stoica

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE