Share

Home / Slider / „Cu violenţa pierzi mereu!”, concurs de eseuri pentru liceeni

„Cu violenţa pierzi mereu!”, concurs de eseuri pentru liceeni

În Săptămâna Prevenirii Criminalităţii, în ziua dedicată prevenirii violenţei, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş, prin intermediul Compartimentului de Analiză şi Prevenirea Criminalităţii, a lansat concursul de eseuri pe tema violenţei intitulat „Cu violenţa pierzi mereu!”, destinat liceenilor, având ca scop conştientizarea şi sensibilizarea acestora privitor la nocivitatea actelor de violenţă.

Condiţii de participare

Elevii de liceu/grupuri şcolare (indiferent de anul de studiu), doritori să participe la concurs, pot trimite maxim două lucrări/elev cu următoarele specificaţii: eseurile vor fi tehnoredactate sau, în cazul în care nu este posibil, scrise cu pix/cerneală pe coli A4, iar la finalul fiecărei lucrări se va menţiona numele şi prenumele elevului, şcoala frecventată, numele şi prenumele dirigintelui, adresa email şi număr de telefon (elev participant/ părinte/ diriginte).

„Se urmăreşte adaptarea conţinutului la tema concursului, respectarea specificaţiilor de fond şi formă, mesajul transmis şi ineditul lucrării, sugestivitatea titlului ales, imaginaţia creatoare a elevului”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, prin intermediul unui comunicat de presă.

Premierea, în 24 noiembrie

Eseurile pot fi trimise fie prin poştă la adresa Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, strada Borsos Tamas nr. 16 Târgu-Mureş, în atenţia Compartimentului de Analiză şi Prevenirea Criminalităţii, fie predate direct la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş sau pe adresa de e-mail pincagabriela@yahoo.com ori pe Facebook Siguranta Muresenilor, iar termenul limită pentru aceasta este 10 noiembrie 2017.

Jurizarea şi premierea eseurilor câştigătoare va avea loc în cadrul unui eveniment organizat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, în data de 24 noiembrie 2017, dată în care este marcată Ziua internaţională pentru eliminarea violenţei împotriva femeii.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

INTERVIU. György Dragomán are succes, dar literatura nu e o aventură lejeră: „A fost un drum lung până când am ajuns aici“

György Dragomán și Attila Bartis sunt cei mai apreciați și mai traduși prozatori maghiari contemporani …

Share
Share