Share
Home / Invatamant / Întâlnire cu Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat la Tîrgu Mureș

Întâlnire cu Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat la Tîrgu Mureș

Luni, 9 octombrie, a avut loc în Tîrgu Mureș primul Summit dedicat programului guvernamental Start Up Nation, la inițiativa Ministrului Ilan Laufer, care coordonează portofoliul Mediului de Afaceri, Comerțului și Antreprenoriatului din Guvernul României.

Summit-ul a fost găzduit de Facultatea de Științe Economice, Juridice și Administrative a Universității ”Petru Maior”, cu sprijinul Departamentului de Management-Economie și s-a bucurat de un interes deosebit din partea tuturor invitaților și participanților.

Domnul Ministru a făcut o prezentare a Ecosistemului Antreprenorial Românesc, arătând importanța consolidării relațiilor dintre mediul legislativ central, mediul universitar, mediul de afaceri local și mediul bancar, pentru sprijinirea dezvoltării antreprenoriatului din țara noastră.

Cea de a doua parte a întâlnirii a fost dedicată în principal reprezentanților celor trei bănci partenere în programul Start Up Nation, care și-au prezentat ofertele de creditare către beneficiarii admiși la finanțare. De asemenea, domnul Ministru a răspuns, cu amabilitate, numeroaselor întrebări referitoare la detaliile tehnice ale programului Start Up Nation, aflat în primul an de derulare.

Lector univ. dr. Angela On  – Moderatorul întâlnirii

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

UMF Tîrgu Mureș lansează un nou program de studii de masterat în domeniul medicinei dentare

Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) din Tîrgu Mureș anunță diversificarea ofertei educaționale prin inițierea …

Share
Share

Newsletter Zi de Zi

Te-ai abonat cu succes!