Întâlnire cu Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat la Tîrgu Mureș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 187 Vizualizări

Întâlnire cu Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat la Tîrgu Mureș

Luni, 9 octombrie, a avut loc în Tîrgu Mureș primul Summit dedicat programului guvernamental Start Up Nation, la inițiativa Ministrului Ilan Laufer, care coordonează portofoliul Mediului de Afaceri, Comerțului și Antreprenoriatului din Guvernul României.

Summit-ul a fost găzduit de Facultatea de Științe Economice, Juridice și Administrative a Universității ”Petru Maior”, cu sprijinul Departamentului de Management-Economie și s-a bucurat de un interes deosebit din partea tuturor invitaților și participanților.

Domnul Ministru a făcut o prezentare a Ecosistemului Antreprenorial Românesc, arătând importanța consolidării relațiilor dintre mediul legislativ central, mediul universitar, mediul de afaceri local și mediul bancar, pentru sprijinirea dezvoltării antreprenoriatului din țara noastră.

Cea de a doua parte a întâlnirii a fost dedicată în principal reprezentanților celor trei bănci partenere în programul Start Up Nation, care și-au prezentat ofertele de creditare către beneficiarii admiși la finanțare. De asemenea, domnul Ministru a răspuns, cu amabilitate, numeroaselor întrebări referitoare la detaliile tehnice ale programului Start Up Nation, aflat în primul an de derulare.

Lector univ. dr. Angela On  – Moderatorul întâlnirii

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE