Share

Home / Invatamant / Conferinţă despre medicina viitorului, la Târgu-Mureş
A surgical team from Wilford Hall Medical Center, San Antonio, Texas, performs ear surgery on a patient June 17 at Hospital Escuela in Tegucigalpa, Honduras. A 14-person team from WHMC spent two weeks performing ear, nose and throat procedures, as well as providing hearing tests and hearing aid fittings in Honduras. (U.S. Air Force photo/Tech. Sgt. John Asselin)

Conferinţă despre medicina viitorului, la Târgu-Mureş

Societatea Studenţească de Chirurgie din România (SSCR), filiala Târgu-Mureș, sub egida Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu-Mureş, organizează, în perioada 23-26 noiembrie, la Târgu-Mureș, prima ediţie a Conferinţei naţionale cu participare internaţională IMMERSE, în cadrul căreia se va pune accent pe tehnicile şi procedeele care modelează medicina viitorului, incluzând teme precum cardiologia şi radiologia intervenţională, chirurgia endoscopică, robotică şi minim invazivă, împreună cu aplicaţiile practice ale tehnologiei în medicină.

“Evenimentul se adresează, în primul rând, studenţilor la medicină şi tinerilor doctori interesaţi de evoluţia din ultima perioadă a mijloacelor şi metodelor moderne de rezolvare minim-invazivă şi intervenţională a patologiilor tratate în trecut strict chirurgical”, au transmis reprezentanţii UMF Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Galerie Foto: Zi de aleasă sărbătoare pentru creștinii ortodocși din Uila

Credincioșii ortodocși din localitatea Uila, comuna Batoș au trăit luni, 24 iunie, un moment de …

Share
Share