Home / Slider / Sport și sănătate, la „Sărbătoarea Mărului”

Sport și sănătate, la „Sărbătoarea Mărului”

Ediția cu numărul XVI-a a „Sărbătorii Mărului” de la Batoș a inclus și în acest an competiții sportive dotate cu Trofeul „Mărul de Aur”, organizate de Primăria și Consiliul Local Batoș, în parteneriat cu Asociația „Sportul pentru toți”.

Competițiile sportive, care au reunit peste 200 de sportivi,  au avut loc sâmbătă, 7 octombrie, și au cuprins întreceri la tenis de masă, cros, trasul frânghiei și minifotbal. În cadrul competiției de tenis de masă, pe primele locuri s-au situat Gabriel Gogu (Cluj), Farkas Gaspar (Târgu-Mureș), iar pe treapta a treia a podiumului s-au clasat Victor Zidar (Reghin) și Florin Govoreanu(Cugir). Competiția de cros s-a desfășurat pe trei categorii de vârstă, cea mai mică fiind câștigată de Vasile Lazăr, Viorel Oltean și Alex Precub, la băieți, respectiv Cenada Govoreanu, Daria Harpa și Delia Grama, la fete. La categoria Tineret, pe primele locuri s-au situat Marius Someșan, Nicolae Suciu și Raul Suceava, iar la categoria Veterani, câștigător detașat a fost Florin Govorean (50 de ani) , urmat de Fulop Attila și Bianca Stancovici.

Una din probele mult așteptate a fost trasul frânghiei, câștigatători fiind Tiberiu Dacian (seniori), Hunyadi Attila (copii), Monica Cosma (fete) și Alexandra Elena Papiu (Premiu Special)

Fructexport Uila, locul 1 la minifotbal

Terenul sintetic din Batoș a găzduit competiția de minifotbal, care a reunit la start cinci echipe. La final, Trofeul „Mărul de Aur” a revenit echipei Fructexport Uila (Cosmin Bercea, Daniel Bercea, Laurențiu Botezan, Luțu Botezan, Adrian Lupu,  Virgil Citirigă), urmată de echipa Noi 4 Batoș și Viitorul Batoș. Pe ultimele două locuri s-au clasat echipele Sporting Dedrad și Cărămida Dedrad. Cel mai bun jucător a fost declarat  Adrian Lup.

Toți câștigătorii au primit cupe și diplome, precum și o masă festivă din partea organizatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: Liceul Silvic Gurghiu, în haine complet noi pentru anul școlar 2021-2022

După o perioadă în care a stagnat, proiectul de reabilitare și modernizare a Liceului Silvic …