FOTO: Rectorul UMF Târgu-Mureş, vizită de lucru în Iordania Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 282 Vizualizări

FOTO: Rectorul UMF Târgu-Mureş, vizită de lucru în Iordania

Principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei, și Principele Radu au efectuat, în perioada 8-11 octombrie, o vizită în Regatul Hașemit al Iordaniei, cea mai amplă vizită externă a Familiei Regale din anul 2017. Custodele Coroanei și Principele Radu au fost însoțiți de un grup de rectori ai universităților din România, prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul Universității de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș, făcând parte din delegația universitară, informează blogul UMF Târgu-Mureş, care citează site-ul Jurnal Regal Online.

Potrivit sursei citate, din delegaţia universitară au mai făcut parte prof. univ. Sorin Cîmpeanu, președintele Consiliului Național al Rectorilor, Mihai Covaliu, președintele Comitetului Sportiv și Olimpic Român şi Ioan Silviu Lefter, directorul executiv al Crucii Roșii Române.

În dimineața zilei de marți, 10 octombrie, Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu au fost oaspeții Consiliului Iordanian de Asistență Medicală, aflat sub președinția Alteței Sale Regale Principesa Muna Al-Hussein. La întâlnire a luat parte delegația rectorilor din România.
La Societatea Regală de Științe, Alteța Sa Regală Principele Radu s-a întâlnit cu conducerea societății și cu rectorul și prorectorii Universității Tehnologice „Principesa Sumaya”. Au luat parte rectorii universităților din România care participă la vizită.
Principele Radu a avut apoi o întâlnire cu ministrul Învățământului Superior și Cercetării Științifice, prof. Adel Tweisi, întrevedere la care a luat parte întreaga delegație a rectorilor români.
Principele Radu și delegația românească au vizitat apoi Universitatea Iordaniei, cea mai mare instituție de învățământ superior din Regatul Hașemit, care a fost fondată în anul 1962 de către Regele Hussein și are astăzi 45.000 de studenți.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE