Home / Politic / Lider nou pentru tinerii liberali din Târgu-Mureş

Lider nou pentru tinerii liberali din Târgu-Mureş

Tinerii liberali din municipiul Târgu-Mureş şi-au ales joi, 12 octombrie, o nouă conducere. Şedinţa de alegeri a avut loc într-una din sălile de conferinţe ale Hotelului „Privo” şi a consfinţit alegerea în funcţia de preşedinte al Tineretului Naţional Liberal (TNL) – Organizaţia Târgu-Mureş a lui Horea Şarlea.

Un inginer pentru o viitoare „construcţie solidă”

În vârstă de 31 de ani, noul lider al TNL Târgu-Mureş a urmat cursurile Facultăților de Construcții Civile, respectiv de Drumuri și Poduri, fiind de profesie inginer, cu o activitate profesională desfășurată exclusiv în mediul privat, cu specializări în proiectare și inginerie.

Programul lui Horea Șarlea, prin care a câștigat votul tinerilor liberali din “Oraşul trandafirilor” se poate rezuma în trei direcții fundamentale: comunicarea internă și externă, deschiderea organizației față de cei care doresc să devină membri TNL şi o relație strânsă cu Tineretul Național Liberal de la nivel județean și cu organizațiile Târgu-Mureș și Mureș ale Partidului Național Liberal.

“De astăzi, tinerii liberali din județul Mureș vor redeveni o forță și vor dovedi că sunt capabili să facă o construcție solidă, care va deveni principalul vector de exprimare publică pentru tinerii din Târgu-Mureș”, a declarat Horea Șarlea.

Susţinere din partea consilierilor judeţeni

La şedinţa de alegeri a participat şi consilierul judeţean Ervin Molnar, președintele interimar al PNL Târgu-Mureș, precum şi consilierii judeţeni Mara Togănel şi Alexandru Győrgy.

“Partidul Național Liberal este creatorul României Mari. Această faptă de istorie, ca și toată evoluția partidului nostru asigură locul Partidului Naţional Liberal în istorie. Nimic nu poate schimba faptele bune ale istoriei. Ceea ce însă trecutul n-a fost capabil să realizeze, o va face cu siguranță viitorul. Le mulțumesc tinerilor liberali care astăzi au votat cu înțelepciune și cu mintea deschisă. Îi felicit și le doresc succes lui Horea Șarlea și echipei lui”, a afirmat Ervin Molnar.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dorim foarte mult ca municipiul Târgu Mureș să devină cât mai curând un oraș inteligent!

Dorim foarte mult ca municipiul Târgu Mureș să devină cât mai curând un oraș inteligent! …