Home / Administratie / Pas înainte pentru GAL Municipiul Târgu-Mureş

Pas înainte pentru GAL Municipiul Târgu-Mureş

Aleşii locali ai municipiului Târgu-Mureş au aprobat vineri, 13 octombrie, într-o şedinţă extraordinară de lucru, desemnarea lui Korpádi Győrgyi, director executiv al Direcţiei de Comunicare, Proiecte cu Finanţare Internaţională şi Resurse Umane din cadrul Primăriei municipiului Târgu-Mureş, să reprezinte unitatea administrativ-teritorială Târgu-Mureş în Comitetul Director al Grupului de Acţiune Locală (GAL) Municipiul Târgu-Mureş.

Totodată, consilierii locali au aprobat alocarea cu titlu gratuit, pe o perioadă de zece ani, a unui spaţiu situat pe strada Koos Karoly nr. 1/B din Târgu-Mureş, necesar pentru sediu social şi desfăşurarea activităţilor administrative ale GAL Municipiul Târgu-Mureş.

Înfiinţarea GAL Municipiul Târgu-Mureş , în calitate de membru fondator, de către Municipiul Târgu-Mureş, a fost aprobată prin Hotărârea Consiliului Local nr. 269/28 septembrie 2017, cu scopul de a implementa Strategia de dezvoltare locală elaborată şi depusă în vederea obţinerii finanţării în cadrul Programului Operaţional Capital Uman (POCU) 2014-2020 – Etapa a II-a a mecanismului Dezvoltarea Locală plasată sub Responsabilitatea Comunităţii.Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Firmele pot fi sancționate dacă angajații nu poartă mască la birou

Salariații nu vor să poarte masca la birou, deși sunt obligați. Cine este sancționat pentru …