Share

Home / Administratie / Pas înainte pentru GAL Municipiul Târgu-Mureş

Pas înainte pentru GAL Municipiul Târgu-Mureş

Aleşii locali ai municipiului Târgu-Mureş au aprobat vineri, 13 octombrie, într-o şedinţă extraordinară de lucru, desemnarea lui Korpádi Győrgyi, director executiv al Direcţiei de Comunicare, Proiecte cu Finanţare Internaţională şi Resurse Umane din cadrul Primăriei municipiului Târgu-Mureş, să reprezinte unitatea administrativ-teritorială Târgu-Mureş în Comitetul Director al Grupului de Acţiune Locală (GAL) Municipiul Târgu-Mureş.

Totodată, consilierii locali au aprobat alocarea cu titlu gratuit, pe o perioadă de zece ani, a unui spaţiu situat pe strada Koos Karoly nr. 1/B din Târgu-Mureş, necesar pentru sediu social şi desfăşurarea activităţilor administrative ale GAL Municipiul Târgu-Mureş.

Înfiinţarea GAL Municipiul Târgu-Mureş , în calitate de membru fondator, de către Municipiul Târgu-Mureş, a fost aprobată prin Hotărârea Consiliului Local nr. 269/28 septembrie 2017, cu scopul de a implementa Strategia de dezvoltare locală elaborată şi depusă în vederea obţinerii finanţării în cadrul Programului Operaţional Capital Uman (POCU) 2014-2020 – Etapa a II-a a mecanismului Dezvoltarea Locală plasată sub Responsabilitatea Comunităţii.

Alex TOTH

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Elevii Postlicealei Sanitare „Dimitrie Cantemir”, în vizită la B-unici

Elevi ai anului I specializarea Asistent Medical Generalist de la Şcoala Postliceală Sanitară “Dimitrie Cantemir” …

Share
Share