Târgu-Mureșul spune din nou Adio fotbal! FC Municipal
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 790 Vizualizări

Târgu-Mureșul spune din nou Adio fotbal!

ASA Târgu-Mureș câștiga în vara anului 2015 Supercupa României, după ce, cu Dan Petrescu pe banca tehnică învingea la Constanța Steaua cu 1-0. Era singurul meci al lui Super Dan „Bursucul”, care preluase echipa vicecampioană de la Liviu Ciobotariu, după ce ASA s-a aflat la doar câteva minute de câștigarea unui titlu istoric, în calitate de nou promovată. Dan Petrescu părăsea echipa care intra în insolveță înainte de startul în noua ediție. S-au făcut nenumărate promisiuni de salvare, s-a prezentat Planul de reorganizare, dar inevitabilul s-a produs. Vineri, 13 octombrie, instanța a confirmat cererea de FALIMENT pe care o înaintaseră mai mulți foști angajați, lista creditorilor cuprinzând 74 de nume și firme.

Echipa a retrogradat la finalul stagiunii trecute, iar acum se află pe locul 6 în Liga II, la 3 puncte de poziția a 3-a, care permite participarea la barajul de promovare.

Inclusiv disputarea partidei care ar urma să se joace marți, 17 octombrie, cu liderul AFC Hermannstadt din etapa a XII-a se află sub semnul întrebării.

Clubul are drept de recurs și mai poate continua campionatul până la lichidarea propriu-zisă a societății, dar se pare că Târgu-Mureșul va spune din nou Adio fotbalului, după ce revenise în primul eșalon în anul 2010, cu o pauză de 18 ani.

Nu e superstiție, fiind vineri 13, e incompetență în ceea ce privește gestionarea. De suferit suferă însă atât sutele de copii de la grupele clubului, cât și miile de suporteri care făceau valuri în tribune în urmă cu doi ani și cântau „campionii”, suferă un oraș întreg, un județ.

Afișul și rezultatul din Supercupă vor rămâne doar amintiri, triste de această dată.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE