Minitremu va expune la București Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 254 Vizualizări

Minitremu va expune la București

Expoziția taberei de artă contemporană Minitremu Art Camp #2 se va intitula „L(IF)E”, iar vernisajul va avea loc vineri, 27 octombrie, ora 19.00, la Oranjeria Tranzit din București. Evenimentul va fi coordonat de duo-ul artistic Monotremu, colaborator al B5 Studio din Târgu-Mureș.

Minitremu Art Camp este un laborator nomad de experiențe estetice și de viață, aflat la granița dintre artă și pedagogie, se arată în descrierea de pe pagina de Facebook a evenimentului. Atelierele taberei sunt constituite în jurul întâlnirilor dintre mai mulți elevi de liceu și artiști relevanți scenei de artă românească și internațională, și a dialogurilor de la egal la egal, pe tematicile, subiectele, posibilitățile și deschiderile oferite de arta contemporană.

În acest an, tabăra i-a avut ca invitați pe Dan Perjovschi, Alexandra Pirici și Raluca Voinea, Anca Benera și Arnold Estefan, ABC House Brussels, Cristian Neagoe, Jo Brăilescu/One World Romania, Márta Adorjáni, Răzvan Anton, Xandra Popescu, Alina Popa și Florin Flueraș, ce au susținut și organizat ateliere de desen, cercetare, documentare, video, film și performance, împreună cu elevele Diana Vlasa, Emese Mezei-Szep, Moldovan Macrina, Ingrid Enache, Adriana Dincu, Zsófi Albert, Mara Ungurean, Alexandra Mot, Bianca iordache, Radi Panka, Anastasia Comanescu, Sándor Zsu.

La vernisaj vor participa: Andra Matzal, Diana Velica, Jaroslav Kiša, Sebesi Sándor, Iris Nedea, Thea Lazăr, Bartha József, Adi Ganea, Isvan Rósza și Maczalik Ernő.

Expoziția va fi deschisă până în 3 noiembrie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE