Simularea examenului de Rezidențiat, în premieră la UMF Târgu-Mureș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 406 Vizualizări

Simularea examenului de Rezidențiat, în premieră la UMF Târgu-Mureș

Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie (UMF) din Târgu-Mureș și Organizația Studențească de Medicină Dentară (OSMD) din Târgu-Mureș au organizat, în premieră, sâmbătă, 14 octombrie, simularea examenului de Rezidențiat pentru absolvenții Facultății de Medicină Dentară.
Examenul a respectat în totalitate cerințele, formatul și programa prevăzute pentru examenul de Rezidențiat. Aproximativ 70 de participanți din marile centre universitare s-au înscris la simulare. Acestora li s-a părut extrem de utilă această evaluare înaintea examenului din data de 19 noiembrie.
„Simularea examenului de Rezidențiat a fost gândită şi conturată de OSMD, ca urmare a propunerii unei recente absolvente. După lansarea ideii, reacţia grupului ţintă a fost pozitivă, iar ca dovadă am avut aproximativ 70 de participanţi. Subiectele au fost concepute de către o echipă de medici rezidenţi din cadrul UMF Târgu-Mureş. Echipa noastră a muncit pentru ca simularea să fie asemănătoare cu examenul în sine, cerinţele acestuia fiind respectate. Cei înscrişi au fost atât absolvenţi ai Universităţii noastre, cât şi ai universităților din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Oradea, Iaşi şi Craiova. La final am avut un amestec de feedback-uri. În timp ce unora li s-a părut folositor, alţii au considerat subiectul ca fiind prea dificil sau au fost foarte surprinşi de acesta. Noi suntem extrem de satisfăcuţi de cum a decurs evenimentul, astfel că intenţionăm să-l organizăm din nou anul viitor”, a afirmat Anca Mănărăzan, președintele OSMD Târgu-Mureș.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE