Un nou meci „istoric” pentru ASA FC Municipal
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 486 Vizualizări

Un nou meci „istoric” pentru ASA

Marți, 17 octombrie, de la ora 19.30, pe stadionul Trans Sil din Târgu-Mureș se va disputa (totuși) ultima partidă din cadrul etapei a XII-a a Ligii II de fotbal. ASA Târgu-Mureș primește vizita nou promovatei AFC Hermannstadt. Echipa sibiană s-a aflat în etapele precedente pe prima poziție și a coborât pe locul doi, devansată la golaveraj de Dunărea Călărași, antrenată de Dan Alexa, cel care încerca în sezonul trecut cu ASA salvarea de la retrogradare.

Rostul disputării acestui joc este greu de înțeles pentru o echipă care a intrat în faliment și își anunță ultima apariție. Singura explicație poate fi aceea că partida a fost decalată tocmai pentru a fi transmisă la televiziune. Pe ce lot va conta echipa târgumureșeană este greu de presupus, dar interesul spectatorilor este mai ușor de dedus. Nimeni nu știe ca va urma, sau nu vor să spună. „Știu doar atâta că meciul se va juca și că avem jucători pentru acest meci. Ce va fi mai departe nu știu, poate cei din conducerea administrativă pot oferi mai multe detalii”, a declarat în ziua meciului directorul Cristian Chertes. Președintele Ioan Nucu Man nu a putut fi contactat, astfel încât totul rămâne învăluit într-o ceață densă, fenomen caracteristic dealtfel la clubul din Târgu-Mureș.

Până la finalul turului mai rămân de disputat alte 7 etape, iar dacă echipa se retrage pe parcursul turului rezultatele se anulează. Cele care au câștigat în fața mureșenilor ar avea de pierdut, iar cele care au pierdut ar fi în avantaj. Păreri „neaoșe” au venit din parte unora, care prevăd finanțarea echipei de unii care ar fi interesați ca echipa să încheie turul. Probabil învingătoarele mureșenilor, care ar pierde cele trei puncte.

Echipa ar urma să susțină și partida din „16”-imile Cupei României, săptămâna viitoare, la Unirea Slobozia. Aici are de câștigat doar echipa din Liga III, care ar ajunge în „optimi” fără efort. De pierdut ar avea în schimb fotbalul mureșean, miile de suporteri care s-au bucurat că pot urmări după mulți ani fotbal pe viu în orașul lor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE