Remiză la ultima apariție (?) pentru ASA FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 235 Vizualizări

Remiză la ultima apariție (?) pentru ASA

În ultimul meci al etapei a XII-a a Ligii II defotbal, ASA Târgu-Mureș a remizat pe teren propriu cu sibienii de la AFC Herannstadt, scor 2-2. Mureșenii au deschis scorul în minutul 14 prin croatul Luca Mijokovic și au egalat la 2 în minutul 66, cu cel mai frumos gol al partidei, reușit de Cosmin Sârbu, iar oaspeții au întors rezultatul în prima repriză cu golurile înscrise de Lucian Dumitriu și Andrei Herghelegiu, în minutele 25 și 35. Aflată sub semnul întrebării, dacă se va mai disputa, partida s-a jucat aparent în condiții normale, deși nu se știe dacă rezultatul va mai conta, nu se știe încă dacă pentru mureșeni nu a fost ultimul joc. În tribune au fost mai mulți spectatori decât în partida trecută, când încă se mai spera la un verdict favorabil din partea Tribunalului privind falimentul clubului. Pentru ASA este a patra remiză din această ediție, toate înregistrate pe teren propriu, unde au obținut și trei victorii. Anularea rezultatului ar aduce în fotoliul de lider formația Dunărea Călărași, singura echipă din prima jumătate a clasamentului cu care nu s-a întâlnit ASA. A fost o etapă în care gazdele și oaspeții și-au împărțit în mod egal punctele, cu câte trei victorii și patru partide încheiate la egalitate.

ASA rămâne neînvinsă pe teren propriu, cu patru remize

Roș-albaștrii au evoluat curajos și au expediat mai multe șuturi pe spațiul porții decât în meciurile precedente, doar că acestea nu au fost suficient de bine plasate, sau nu au avut forța necesară pentru a-l învinge pe Căbuz. Conform așteptărilor, echipa care a avut mai mult inițiativa a fost cea sibiană, dar a surprins modul în care a răspuns echipa care a jucat sub semnul incertitudinii continuării cursei. După ce Mijokovic a deschis scorul reluând în plasă centrarea lui Alexandru Stoica, oaspeții au preluat inițiativa și au înscris de două ori înainte de pauză. La primul gol Dumitriu a reluat la colțul lung centrarea lui Rusu, iar după alte 10 minute Herghelegiu a îndeplinit o formalitate la mingea revenită din bară după un șut al aceluiași Rusu. În ultimele minute ale reprizei mureșenii au forțat egalarea, dar șuturile lui Sârbu și Licu au fost pradă ușoară pentru portar, iar lovitura liberă trimisă în ultimul minut de Sârbu a trecut peste…tribună. ASA a reușit totuși egalarea în minutul 66, cânt tot Sârbu a trimis sub transversală în urma unei combinații cu Stoica. Până la final niciuna din echipe nu a mai reușit mare lucru. A mai fost de consemnat doar eliminarea în minutul 85 a lui Dan Roman, aflat în lotul mureșenilor la promovarea din 2010. Acesta a văzut două cartonașe galbene la aceeași fază, la doar 6 minute de la intrarea pe gazon. Au mai fost și două goluri anulate pe motiv de ofsaid, câte unul de fiecare parte, al oaspeților semnalizat eronat.

Formații:

ASA: Moga – Kilyen, Candrea, P. Iacob, Mendy, Mijokovic, Laso, Licu (’88 Petra), Petriş (’80 D. Panait 80′), Sârbu, Al. Stoica (’80 Băjan 80′)
Hermannstadt: Căbuz – D. Tătar, C. Pîrvulescu, Crişan, Pamfile, I. Stoica, Dumitriu, Herghelegiu (’87 Neacşa), C. Neagu (’79 D. Roman), P. Petrescu (’71 I. Popa), Bg. Rusu

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE