Voluntarii Hirschmann, la plantare de arbuşti în Sânpaul Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 800 Vizualizări

Voluntarii Hirschmann, la plantare de arbuşti în Sânpaul

Compania Hirschmann Automotive România în colaborare cu Primăria comunei Sânpaul, Agenția pentru Protecţia Mediului Mediu Mureş și Comisariatul Judeţean Mureş al Gărzii Naţionale de Mediu organizează vineri, 20 octombrie, de la ora 10.30, o acţiune de plantare de arbuşti în localităţile Sânpaul şi Valea Izvoarelor.

Muncă în echipă, pentru protejarea mediului înconjurător

Acțiunea face parte din Programul de Mediu al companiei Hirschmann, având ca scop principal conștientizarea importanței protecției mediului înconjurător prin implicarea în activități din viața comunității locale.

„Unul din obiectivele Programului de Mediu al companiei Hirschmann România se referă la formarea, dezvoltarea și creșterea nivelului de conștientizare în privința conservării mediului înconjurător, atât pentru angajați, cât și pentru societate”, au transmis organizatorii acţiunii, prin intermediul unui comunicat de presă.

La solicitarea Agenției pentru Protecția Mediului Mureș și al Comisariatului Judeţean Mureş al Gărzii Naţionale de Mediu, Primăria comunei Sânpaul a fost mai mult decât deschisă pentru a fi gazda unei acțiuni de plantare de arbuști în localitate, precum și în satul adiacent, Valea Izvoarelor. Aceștia sunt de tip ornamental, arbori, arbuști și conifere, speciile fiind mesteacăn, arbore trompetă, ienupăr, tuia, pin, tei și arțar.

„Ne bucurăm și de implicarea copiilor de la școlile generale. În primă fază, patru clase au primit planșe ce vor fi desenate independent, iar mai apoi acestea vor fi unite pentru a evidenția munca în echipă și importanța rolului fiecăruia în protejarea mediului înconjurător. De asemenea, supravegheați de participanții adulți – peste 60 de voluntari, copiii vor planta și ei arbuști în cadrul acțiunii. Motto-ul evenimentului este „Am plantat copaci copii” pentru a fuziona ideea plantării copacilor, cu generația tânără”, se mai menţionează în comunicat.

Sponsorizare de peste 3.000 de euro

Hirschmann România sponsorizează în totalitate acest proiect, contribuția fiind de peste 3.000 de euro.

„Prezența companiei în comunitatea locală este importantă. Din cei 1.700 de angajați, marea majoritate este din împrejurimi. Hirschmann România este activă în viața publică cu ocazia diverselor evenimente organizate în scop caritabil”, se mai arată în document. Detalii gasiti pe https: //www.facebook.com/hirschmannromania

 

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE