„Bulgakov 17“ participă la Festivalul Național de Teatru 2017 Comunicate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 201 Vizualizări

„Bulgakov 17“ participă la Festivalul Național de Teatru 2017

Compania „Liviu Rebreanu“ a Teatrului Național Târgu-Mureș va fi prezentă, și în acest an, la Festivalului Național de Teatru organizat de către UNITER.

Astfel, potrivit unui comunicat de presă emis de Biroul de P.R. al Companiei Liviu Rebreanu, în data de 26 octombrie 2017, spectacolul „Bulgakov 17“ (după „Maestul și Margareta“) de Mihail Bulgakov, în regia lui László Bocsárdi, va avea parte de două reprezentații (de la orele 17.00 și 21.00) pe scena Sălii Mari a Teatrului Național București.

Festivalul Național de Teatru, ajuns anul acesta la cea de-a 27-a ediție, are loc în perioada 20-30 octombrie 2017. Producătorii Festivalului Național de Teatru sunt UNITER – Uniunea Teatrală din România și Teatrul Național „I.L. Caragiale“ din București. FNT este un proiect cultural finanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale, coproducător Primăria Municipiului București prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București. Partener: Institutul Cultural Român. Ediţia de anul acesta îi este dedicată marelui actor Victor Rebengiuc. Bilete la spectacole: www.mystage.ro/fnt. Informații despre spectacole pe www.fnt.ro Ediție desfășurată sub Înaltul Patronaj al Președintelui României.

Teatrul Național Târgu-Mureș participă și în acest an cu ambele companii ale sale („Liviu Rebreanu“ și „Tompa Miklós“) cu spectacolele „Bulgakov 17“ și, respectiv, „Pasărea retro se loveşte de bloc şi cade pe asfaltul fierbinte“.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE