Primele puncte pentru fosta campioană la futsal Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 192 Vizualizări

Primele puncte pentru fosta campioană la futsal

În etapa a VII-a a Ligii I de futsal formația City’us Târgu-Mureș a obținut primele puncte din această ediție a campionatului. Echipa preluată din acest sezon de antrenorul Kacso Endre a întâlnit în această etapă pe teren propriu Spicom Sfântu Gheorghe, cealaltă formație care nu reușise să obțină vreun punct, dar îi devansa în clasament datorită golaverajului superior. Mureșenii au învins cu 4-2, dar nu fără emoții. Prima repriză a fost una foarte disputată, cu numeroase ocazii de gol la ambele porți, în situații de unu la unu, dar portarii ambelor echipe au reușit să salveze. Singurul gol al reprizei l-a reușit Alex Pop, în minutul 10 și la pauză avantajul minim era evident unul foarte fragil, în momentul în care la futsal un gol poate veni chiar fără ocazie importantă, cu o deviere sau o greșeală a apărării.

Multă precauție, final animat

Întâlnirea părea să fie una lipsită de griji pentru mureșeni în tentativa de a scăpa de ultima poziție. În chiar primul minut de la reluare Andrei Boroș a înscris pentru 2-0 în urma primei acțiuni a reprizei secunde. Bucuria nu a durat decât trei minute, deoarece covăsnenii au reușit să egaleze cu două goluri înscrise în minutul 34, la două faze de contraatac, după ce mureșenii încercau desprinderea. Au urmat minute bune în care ocaziile au lipsit, în care ambele echipe s-au închis bine și nu au riscat prea mult. În momentul în care antrenorul mureșenilor pregătea să treacă la formula cu portar-jucător pentru a forța victoria, Răzvan Togan a reușit la intrarea în ultimele trei minute să înscrie cu un șut de la distanță din unghi. Trecerea la formula cu portarul ieșit a fost astfel adoptată de oaspeți și în același minut 38 Alex Pop a interceptat o minge în propria jumătate și a trimis în poarta goală. Emoțiile nu i-au scutit însă pe mureșeni, deoarece șutul în bară trimis de covăsneni în ultimul minut putea aduce un final diferit în ultimele secunde în cazul în care mingea intra în poartă. Așadar, fosta campioană obține primele puncte și scapă de ultima poziție, dar va avea o sarcină imposibilă în penultima etapă a turului, când vor juca pe terenul liderului Autobergamo Deva.

Echipa mureșeană a evoluat în formula: Mihai Tătar, Dobai András, Paul Ludușan, Küsmödi Tamás, Răzvan Togan, Andrei Boroș, Nagy Norbert, Iszlai Richard, Kiss Szilárd, Alex Pop.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE