Home / Cultură / Camera K’ARTE se transformă într-un „Spațiu lăuntric“
Imagine din cadrul expoziției (Sursa: Facebook)

Camera K’ARTE se transformă într-un „Spațiu lăuntric“

Camera K’ARTE invită publicul târgumureșean vineri, 27 octombrie, ora 19.00, la vernisajul unei expoziții speciale a artistei Fazakas Ildikó, intitulate „Spațiu lăuntric“.

Curatorea expoziției, criticul de artă Kata Ungvári-Zrínyi o descrie astfel pe pagina de Facebook a evenimentului: „Ne trăim zilele în spații diferite. Trecerea dintr-un loc în altul poate fi simplă ca traversarea unui prag sau la fel de nedefinită ca şi granița dintre somn şi starea de veghe. Obiectele textile ale lui Fazakas Ildikó reprezintă suprafețe-limită ale acestor pasaje; ele oferă o perspectivă personală asupra dinamicilor interioare a psihicului uman.“

Organizatorul evenimentului este Asociația K’ARTE. Expoziția face parte din proiectul „Artă contemporană în Camera K’ARTE“, cofinanțat de Consiliul Județean Mureș și Primăria Municipiului Tîrgu-Mureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Constantin Fiscu (PNL) vrea să fie ”primarul tuturor sighișorenilor”

Președintele Partidului Național Liberal (PNL) Mureș, senatorul Cristian Chirteș, a anunțat miercuri, 1 iulie, într-o …