Final dezamăgitor și eșec pentru baschetbaliste Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 174 Vizualizări

Final dezamăgitor și eșec pentru baschetbaliste

Echipa feminină de baschet UPM BC Sirius Târgu-Mureș a pierdut pe teren propriu partida din cadrul etapei a V-a a Ligii Naționale, 65-79 (22-19, 11-16, 24-18, 8-26) CSU Olimpia Brașov. Partida a fost până spre finalul ei una echilibrată, cu numeroase schimbări la conducere. Mureșencele au început slab jocul, cu trei atacuri ratate și faulturi repetate în defensivă, care au oferit brașovencelor aruncări libere, toate transformate. După 0-6, Sirius a revenit, s-a apropiat în câteva rânduri la un singur punct, dar oaspetele au reușit să refacă diferența de 6 puncte, 13-19 la intrarea în ultimele trei minute ale primului sfert. Finalul le-a apraținut fetelor de la Sirius, care au înscris 9 puncte până la prima pauză. Sfertul secund a fost foarte slab din partea ambelor formații. După ce în primele trei minute gazdele s-au desprins la 8 puncte fără coș primit (27-19), până la pauza mare au mai înscris doar 6 puncte, fără coș înscris în ultimele patru minute și jumătate. Brașovencele au intrat la pauză cu avantaj de un singur coș, după o repriză în care Sirius n-a înscris nici o singură dată din afara semicercului de 3 puncte.

Fluctuații cu final dezamăgitor

La reluare formația antrenorului Ionel Brustur a părut mult mai motivată. A reușit să preia din nou conducerea și în a doua jumătate a sfertului trei a refăcut diferența de 8 puncte, având chiar atacul. Numeroasele nesincronizări în ofensivă, depășite net la recuperările de sub panoul propriu au făcut ca la ultima pauză diferența să se reducă la doar 4 puncte (57-53), încă în favoarea gazdelor. Ultimul act poate fi catalogat mai degrabă ca unul rușinos pentru mureșence. După mai bine de patru minute cu un parțial 1-12, coșul de 3 puncte reușit de Zorica Mitov a dus scorul la 61-65 și soarta partidei era în cumpănă. Mureșencele au evoluat în continuare neconvingător, iar precipitarea din ultimele minute nu a adus decât desprinderea echipei brașovene, care a încheiat fără emoții partida. Căderea din final a echipei mureșene este inexplicabilă, lucru care dovedește că mai este mult de lucru la capitolele fizic și mental. Au reușit în sferturile doi și patru mai puține puncte în total decât în oricare din primele ale fiecărei reprize.

Marcatoare:

UPM BC Sirius: Angel Robinson 24 puncte, Sherise Williams 14, Alyssa Lawrence 12, Zorica Mitov 8 (2×3), Meszáros Kata 4, Alina Pop 3 (1). Au mai jucat Gál Emese și Andreea Beldian.

CSU Olimpia: Handford 29, Durett 17, Higgins 15, Irimia 8 (2), Moraru și Hab câte 4,  Kazlauzkaite 2.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE