O nouă seară magică oferită de fetele de la Olimpic Slider
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 399 Vizualizări

O nouă seară magică oferită de fetele de la Olimpic

Într-o zi mohorâtă de toamană, în care aproape toate echipele mureșene au disputat partide pe teren propriu, dar au clacat în fața unor adversare în fața cărora puteau obține victoria, singura care a reușit să se impună a fost cea de handbal feminin de la CS Olimpic Târgu-Mureș, care a câștigat partida din etapa a VII-a a Diviziei A, 35-29 (16-15) în confruntarea cu Crișul Chișineu Criș, județul Arad. Victoria este cu atât mai valoroasă, cu cât echipa care a debutat în acest eșalon abia în această toamnă este alcătuită în exclusivitate din jucătoare junioare formate în clubul condus de soții Mihaela și Claudiu Evi. Întâlnirea disputată sâmbătă seara în sala Gimnaziului „Liviu Rebreanu” a fost foarte echilibrată în prima repriză, dar talentul și motivația jucătoarelor mureșene au făcut diferența în partea a doua. De la 3-1, tinerele debutante s-au văzut conduse cu 3-6, au reușit egalarea la 7 prin Carla Lăcătuș, iar Monica Bărăbaș și-a readus imediat echipa în avantaj. O serie de erori au făcut ca minute bune realizările să fie mai rare. În minutul 28 scorul era 15-13, dar apărarea mureșencelor a fost prea des depășită cu ușurință și la pauză Olimpic avea avantaj de un singur gol.

 

Un nou final entuziasmant

De la vestiare a ieșit o echipă mureșeană parcă mult mai motivată. După cinci minute de joc Andreea Târșoagă a reușit să stabilească cea mai mare diferență până în acel minut, la 20-16, iar după alte patru minute „dubla” lui Lăcătuș a dus scorul la 23-18. Au urmat minute cu multe eliminări, iar într-un raport de 5 la 3, mureșencele au reușit în minutul 42 să ducă scorul la 29-20, iar la jumătatea reprizei echipa de la Olimpic era de neoprit. O „aeriană” finalizată de Târșoagă a dus în minutul 49 scorul la 31-21 și soarta partidei era ca și pecetluită, Relaxarea din final și rularea întregului lot nu au mai putut influența rezultatul, mai ales că și în poartă Flavia Stan, înlocuitoare cu succes a Ioanei Ugran, era aproape de neînvins. Mureșencele au obținut o nouă victorie în fața propriilor suporteri, una foarte importantă pentru moralul echipei, dar care urcă totodată echipa în prima jumătate a clasamentului. A fost o nouă „seară magică” oferită de inimoasa echipă, care crește de la meci la meci.

O rază de soare pentru grav rănitul sport mureșean, într-un weekend care trebuie uitat.

Marcatoarele echipei au fost: Bărăbaș 11, Târșoagă 8, Lăcătuș 6, Flavia Munteanu și Ioana Moldovan câte 3, Maria Ola 2, Belean 1, Ghemeș 1. Au mai jucat Radu, Dima, Kiss, Marian, Bardoși și Sângeorzan

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE