Eșec al mureșenilor cu CS Afumați FC Municipal
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 287 Vizualizări

Eșec al mureșenilor cu CS Afumați

Ultimul rezultat al echipei de fotbal ASA Târgu-Mureș din această ediție a ligii secunde, acel 6-2 de la Balotești dădea impresia că mureșenii vor reuși să obțină un nou succes pe teren propriu, după cele trei remize consecutive. Nu a fost însă așa, deoarece adversara din etapa a XIV-a, CS Afumați s-a dovedit o „nucă prea tare” și mureșenii au suferit prima înfrângere pe teren propriu, cedând cu 0-1 întâlnirea cu ilfovenii. Unicul gol al partidei a fost înscris în minutul 62, de către Răzvan Avram, care a trimis plasat de la marginea careului. Prima repriză a fost mult mai animată, cu numeroase ocazii de gol și parade de excepție a portarului Moga. Acesta a fost dealtfel de departe cel mai bun jucător al primei reprize, salvând câteva mingi pe care scria „gol”. În primele zece minute inițiativa a aparținut mai mult oaspeților, care l-au pus deja de patru ori la încercare pe Moga. Acesta a ieșit inspirat din poartă blocând în situație de unu la unu, dar a și respins câteva șuturi ale adversarilor. Cea mai mare ocazie a meciului a aparținut totuși mureșenilor, în minutul 14, când Stoica a scăpat spre poartă și l-a învins pe Marinescu, dar Robicek a salvat de pe linia porții. Repriza s-a încheiat cu alte parade ale lui Moga și la pauză mureșenii au intrat fără gol primit datorită lui. În afară de ocazia lui Stoica, ASA a mai trimis o dată periculos din lovitură liberă, prin Kilyen, dar portarul a respins. Echipa din Afumați reușise să trimită în poartă în urma unei lovituri de colț, dar Moga a respins și atunci, iar jucătorul care a împins mingea de lângă bară în plasă se afla în ofsaid.

 

Golul ilfovenilor a temperat jocul

Repriza secundă a început cu oarecare prudență din partea ambelor echipe. ASA părea mai decisă în atac, dar după un sfert de oră au fost surpinși de un contraatac rapid la care portarul nu a mai putut interveni. Cum era de așteptat, oaspeții au făcut pasul înapoi, încercând să conserve avantajul de pe tabelă. Au reușit acest lucru și datorită ratărilor mureșenilor din final. ASA a ratat ocazia de a obține cel puțin un punct deși spre final au avut inițiativa, dar au trimis imprecis, sau șuturile lui Stoica, Licu, Sîrbu și din nou Licu au fost respinse. ASA se îndepărtează de locurile de promovare, dar continuarea campionatului este în continuare incertă.

Formații:

 

ASA: Moga – Băjan, Candea, Mendy, D. Panait, Kilyen, Laso, Petriş, Mijokovic, C. Sîrbu, Al. Stoica. În partea a doua au mai intrat Licu, Petra
Afumaţi: Andr. Marinescu – Onea, Robicek, Olariu, Perju, Buzea, Vl. Tudorache, Rz. Avram, Buduroi, V. Ştefan, M. Dedu

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE