Home / CSU Medicina CSŞ / Înfrângere fără replică în fața vicecampioanei

Înfrângere fără replică în fața vicecampioanei

Echipa de volei femnin CSU Medicina CSȘ Târgu-Mureș a cedat sâmbătă seara pe teren propriu cu 0-3 (17-25, 13-25, 17-25) în fața formației CSM București, într-o partidă din cadrul etapei a III-a a Diviziei A1. Înfrângerea era de așteptat în fața unei adversare mult superioară ca valoare a lotului și experiență.

Disputa cea mai aprigă a avut loc în primul set, în care mureșencele au dat o bună replică. Finalul a aparținut bucureștencelor, care au încheiat setul totuși fără mari emoții. Actul secund a fost mult mai detașat, echipa oaspete mobilizându-se pentru a evita orice emoții. Deși ca durată s-a întins în tot atâtea minute ca și primul act, setul a fost unul practic fără replică în gața unei echipe care se bazează în primul rând pe atacurile a două, maximum trei jucătoare, iar la blocaj nu aveau nicio șansă în fața unui atac cu jucătoare experimentate și cu gabarit superior.

 Adversar de talie, la propriu și la figurat

Mureșencele au început bine setul trei, dar replica oaspetelor a fost promptă. De la 2-0 și 3-1 s-a ajuns repede la 3-6 și CSM a avut 8-4 la primul timp de odihnă. Gazdele au mai reușit doar să se apropie, dar nu la mai puțin de 2 puncte, iar la al doilea timp tehnic bucureștencele aveau 16-11 și jocul a curs fără emoții pentru ele. La formația bucureșteană au evoluat și cele două jucătoare cu numele Medic plecate de la CSU Medicina, Olivera și Sofija, precum și liberoul Andreea Ispas, sau mureșeanca Ioana Baciu.

CSU Medicina a evoluat cu următorul lot: Roxana Iancu, Ioana Cauc, Rodica Buterez, Eliza Varga, Loredana Dobriceanu, Alexandra Babaș, Carmen Arniceru, Laura Molnar-libero, Raisa Ioan, pe parcurs intrând și Dumitrescu, Dițu, Stăchinescu, Mocan și Lea Rancz-libero

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: Mureșenii stau acasă: Laura Bucur face zumba în living room

Cotidianul Zi de Zi lansează o provocare, sperăm atractivă și plăcută, pentru locuitorii județului Mureș …