Share

Home / Administratie / FOTO: Festivalul Dovleacului

FOTO: Festivalul Dovleacului

Festivalul de toamnă împreună cu Festivalul Dovleacului, aflat la ediția a IV-a, au adus zece zile de sărbătoare în stațiunea și în orașul Sovata. Organizatorii au încercat să le ofere celor care locuiesc, lucrează sau au fost în vacanță ori la tratament în Sovata o program de divertismet de calitate.

„Manifestările organizate cu ocazia festivităților de toamnă s-au încheiat cu succes. Au avut loc 6 concerte de anvergură națională și internațională, zeci de spectacole, expoziții și prezentări care au atras mii de persoane: turiști, localnici, oaspeți de peste hotare. Fiecare categorie de vârstă și-a găsit posibilitatea de a-și petrece timpul liber cât mai plăcut posibil”, a transmis biroul de presă din cadrul Primăriei Sovata.

„Programele s-au desfășurat conform programului prestabilit, fiind completate cu unele elemente care au contribuit la rândul lor la succesul festivalului: expoziția meșteșugarilor și meșterilor artizanali care și-au expus cele mai valoroase cerații, eveniment organizat de către Fundația Artera, în colaborare cu meșteri renumiți, precum și terenul de joacă pentru copii cu jucării tradiționale, confecționate din materiale naturale”, se mai precizează în comunicatul de presă.

„Succesul evenimentelor, popularitatea spectacolelor a evidențiat necesitatea dezvoltării infrastructurii de deservire a evenimentelor culturale comunitare din Stațiunea Sovata Băi. În acest sens Autoritatea Locală a inițiat un proiect destinat amenajării unui spațiu public de agrement și divertisment în aer liber în jurul clădirii fostei cinematografii Doina, care printre altele, cuprinde spațiu de odihnă activă, teren de joacă pentru copii și un amfiteatru de 500 de persoane, cu scenă acoperită și cu dotări tehnice corespunzătoare. Realizarea acesteia depinde exclusiv de succesul atragerii surselor de financiare necesare”, susține primarul Fülöp László Zsolt.

FOTO: Festivalul Dovleacului

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Şedinţă extraordinară la Consiliul Judeţean Mureş

Dispoziţia  Nr.547 din 6 decembrie 2018 privind convocarea Consiliului Judeţean Mureş în şedinţă publică extraordinară …

Share
Share