Popicarele mureșene, de neoprit Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 197 Vizualizări

Popicarele mureșene, de neoprit

După victoria obținută cu emoții pe arena proprie în prima etapă a noii ediții din Cupa României la popice, în care echipa feminină Electromureș Romgaz Târgu-Mureș s-a impus la o diferență de 43 de popice în fața marii rivale Conpet Petrolul Ploiești, mureșencele recent medaliate cu argint la Cupa Europei au câștigat și etapa a II-a, disputată sâmbătă la Ploiești.

După întreceri spectaculoase, fetele pregătitre de antrenorii Orosz István și Seres Jozsef au câștigat de această dată la o diferență de 145 p.d. față de prahovence, care au încheiat etapa pe locul secund.

Pentru echipa mureșană au evoluat, în ordinea valorii rezultatelor: Méhész Anita, care a reușit un total de 563 popice doborâte, Alina Hanc (Suciu) 556 p.d., Gyéresi Anna 536 p.d., Duka Tilda 529 p.d., Alexandrina Bornert 503 p.d., Doina Baciu 498 p.d. Rezervele echipei au fost junioara Maria Ciobanu și Bianca Bărdiță. După primele două etape disputate, în clasamentul general conduce Electromureș Romgaz cu un total de 6454 p.d. și 6 puncte, urmată de Conpet Petrolul Ploiești cu 6266 p.d. (4 puncte) și Rapid București cu 5913 p.d. (2 puncte).

Etapa a III-a va avea loc în data de 2 decembrie, pe noua și moderna arenă din Cluj-Napoca.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE