Home / Cultură / ABC – DARE la B5 Studio

ABC – DARE la B5 Studio

B5 Studio vă invită la vernisajul expoziției itinerante „Cele mai frumoase cărți din România” cu o selecţie de abecedare, cărți manuale şi auxiliare curriculare din Franţa, România şi Suedia. Conform paginii de Facebook a evenimentului, vernisajul va avea loc joi, 2 noiembrie, la ora 18.00.

Reunite într-o mică expoziţie panotată și montată de elevii clasei a IX-a C de la Liceul Vocațional de Artă Târgu-Mureş, aceste propuneri editoriale se constituie într-un motiv de a creea mai departe propriile abecedare de artă vizuală în cadrul săptămânii Școala Altfel.

Expoziția face parte din „Cele Mai Frumoase Cărți itinerante în 2017” în cadrul „Atelier Minitremu / Opțional de artă contemporană”, proiecte culturale co-finanțate de Administrația Fondului Cultural Național.

Expoziția va fi deschisă până în 12 noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Eveniment științific pentru ludușeni

La sfârșitul lunii mai 2021 au ieșit de sub teascurile tipografiei University Press din Târgu …