Home / Administratie / Bugetul Consiliului Judeţean Mureş, rectificat

Bugetul Consiliului Judeţean Mureş, rectificat

Aleşii județeni au votat joi, 26 octombrie, într-o şedinţă ordinară de lucru, rectificarea bugetului general al județului Mureș.

În ceea ce privește bugetul general al județului Mureș au fost suplimentate fondurile pentru o serie de instituții aflate în subordinea Consiliului Judeţean Mureș, respectiv: Spitalul Clinic Judeţean Mureş – sume pentru achiziţionarea unei hote de protecţie citostatică cu flux laminar în valoare de 90.000 lei şi a două maşini de spălat rufe cu barieră igienică în valoare totală de 154.000 lei, Spitalul Municipal „Dr. Gheorghe Marinescu” Târnăveni – suplimentarea cu 20.000 lei a sumelor necesare pentru realizarea obiectivului „Studiu fezabilitate – schimbare reţea de canalizare in incinta spitalului”, Serviciul Public Județean Salvamont Salvaspeo – suma de 65.000 lei destinați plății cheltuielilor de personal (45.000 lei), reparațiilor curente la unul din vehiculele de intervenție (10.000 lei) și pentru plata asigurării la vehiculele deținute (10.000 lei), Serviciul de Pază al Obiectivelor de Interes Județean Mureș – suma de 167.000 lei destinați asigurării cheltuielilor de personal până la sfârșitul lunii noiembrie şi Muzeul Judeţean Mureş – suplimentarea sumelor aprobate pentru reparaţii curente cu 130.000 lei.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Constantin Fiscu (PNL) vrea să fie ”primarul tuturor sighișorenilor”

Președintele Partidului Național Liberal (PNL) Mureș, senatorul Cristian Chirteș, a anunțat miercuri, 1 iulie, într-o …