Share

Home / Comunicate / Elevi și studenți cu simț de orientare

Elevi și studenți cu simț de orientare

În acest sfârșit de săptămână s-a încheiat, la Ibănești, „Concursul de Orientare Turistică” organizat de Casa de Cultură a Studenţilor Tîrgu Mureş. Activitatea s-a aflat la cea de-a VII-a ediție și s-a bucurat de o participare numeroasă și entuziastă și în acest an, chiar dacă vremea a fost mai capricioasă.

Proba de concurs a constat în parcurgerea unui traseu marcat, într-o zonă împădurită, departajarea concurenţilor făcându-se în funcţie de numărul de posturi descoperite şi de timpul obţinut. Au existat două categorii, elevi și studenți, juriul desemnând următorii câștigători:

La categoria ELEVI
LOC I Suceava Andrei
LOC II Truță Bogdan
LOC III Chirteș Ovidiu

La categoria STUDENȚI
LOC I Zekany Andrei
LOC II Sângeorzan Rebeca
LOC III Pânzariu Mădălina

Tuturor concurenților le-au fost acordate diplome de participare iar câștigătorii au fost recompensați de organizatori cu diplome, medalii și premii constând în articole sportive specifice.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Anunț începere proiect ”Crearea Incubatorului de Afaceri Sectorial și Dezvoltarea Serviciilor prestate în cadrul Incubatorului în orașul Miercurea Nirajului, județul Mureș”

Share

Share
Share