Amenzi pentru lucrări de construcții neautorizate Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 176 Vizualizări

Amenzi pentru lucrări de construcții neautorizate

În intervalul de referință, cadrele Biroului Disciplină în Construcții și Afișaj Stradal au executat 169 verificări, atât pentru a rezolva cele 11 sesizări repartizate, cât și pentru a investiga unele situații semnalate în teren.
Subsecvent identificării investitorilor, beneficiarilor sau executanților a trei lucrări de construcții realizate fără „autorizație de construire”, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale cu amenzi în cuantum de 2.000 lei, iar într-un caz s-a dispus oprirea lucrărilor până la clarificarea împrejurărilor în care acestea se efectuează, în conformitate cu prevederile Legii nr. 50/1991 – republicată, privind autorizarea executării lucrărilor de construcții.
De asemenea, s-au efectuat controale la 37 terase sezoniere ale căror avize de ocupare a domeniului public erau anulate, în urma cărora s-a stabilit că 32 au fost ridicate de către proprietari, 4 agenți economici au solicitat și obținut noi avize, în timp ce un comerciant a fost sancționat contravențional cu amendă în sumă de 2.000 lei, dispunându-se inclusiv eliberarea domeniului public, conform HCL nr. 28/2017.

(Comunicat de presă – POLIȚIA LOCALĂ TÎRGU MUREȘ)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE