Muzica răsună în județul Mureș și în județele limitrofe! Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 233 Vizualizări

Muzica răsună în județul Mureș și în județele limitrofe!

În perioada 12-19 noiembrie 2017 va avea loc ediția a XII-a a Festivalului Internațional de Muzică de Cameră „Tiberius”, marea sărbătoare anuală a muzicii de cameră, cu începere zilnică la ora 19.00 în Palatul Culturii din Târgu-Mureș.

Pe lângă Cvartetul Tiberius își dau concursul ansambluri, formații și interpreți renumiți din țară și din străinătate, se anunță într-un comunicat emis de către Cvartetul Tiberius. Ediția din acest an se caracterizează prin interferența muzicii clasice cu muzică de jazz și tango, și prin prezența unei game largi de muzicieni de naționalități, vârste și culturi diferite.

Nucleul concertelor este Palatul Culturii din Târgu-Mureș, dar interpreții vor concerta și în Reghin, Sighișoara, Sovata, Miercurea Nirajului, Odorheiu Secuiesc, Miercurea Ciuc și Sfântu Gheorghe. Acest festival de renume internațional are ca principali organizatori, parteneri și sponzori pe Cvartetul Tiberius, Consiliul Local Târgu-Mureș, Consiliul Județean Mureș, compania Bioeel și organizații culturale locale.

Nu ratați această ocazie de a participa fără aport material la o relaxare muzicală de o săptămână întreagă!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE