Home / Politic / Cum se face pace în PNL Tîrgu Mureș?!

Cum se face pace în PNL Tîrgu Mureș?!

În această seară, redacțiile de prin județ au primit mai multe mailuri semnate Secretariatul PNL Mureș, în care mai aflăm despre soarta liberalilor târgumureșeni, dizolvați prin vară, apoi în stand-by, apoi cu recomandarea președintelui Ludovic Orban să nu se organizeze alegeri și tot așa.

Dar să nu vă punem la încercare curiozitatea, și nici răbdarea, și să vedem ce evenimente pregătesc liberalii în această săptămână.
„În urma dezbaterilor care au avut loc în cadrul şedinţei BPJ al PNL filiala Mureș din data de 3 noiembrie 2017, cu privire la situația Organizației PNL Tg. Mureș, s-a propus ca viitorul Birou Politic Local al PNL Tg. Mureș să aibă o componență paritară. Astfel câte un primvicepreședinte va fi de la vechiul PDL și unul de la vechiul PNL, 4 vicepreședinți de la vechiul PDL și 4 de la vechiul PNL, 8 membri de la vechiul PDL și 7 membri de la vechiul PNL, trezorierul de la vechiul PNL, un secretar general adjunct de la vechiul PDL și unul de la vechiul PNL. Nominalizarea persoanelor va fi făcută în scris, prin cerere de intenție până luni, 6 noiembrie 2017, ora 16.00, la sediul Partidului Național Liberal din Piața Trandafirilor nr. 5 (…). Această componență va fi supusă validării Comitetului de Coordonare Local al organizaţiei PNL Tg Mureş, convocat de către Biroul Politic Judeţean al PNL filiala Mureş conform art. 47 alin. 3) din Regulamentul privind Organizarea, Desfăşurarea şi Conducerea Activităţii Organizaţiilor Locale şi Judeţene ale Partidului Naţional Liberal, în data de 9 noiembrie 2017, ora 17, la Sala Mică a Palatului Culturii din Tg. Mureș. Totodată în cadrul aceleiași ședințe s-a decis și cooptarea în cadrul Biroului Politic Județean al Partidului Național Liberal Mureș, cu drept de vot, a celor 6 consilieri municipali ai Consiliului Local Tg. Mureș”, se arată în mailul pe care l-am primit.
No, acum de nu îi clar, așteptăm reacțiile și lămuririle.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Concert de colinde și cântece religioase în parohia Răzoare

Numeroși credincioși ai parohiei Răzoare au asistat duminică, 5 decembrie 2021, după orele prânzului, la …