Magazin Eldi nou la Agrișteu Business
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 820 Vizualizări

Magazin Eldi nou la Agrișteu

Magazinul Eldi din Agrișteu, comuna Bălăușeri, a fost relocat, noul spațiu fiind inaugurat miercuri, 1 noiembrie. Astfel, magazinul Eldi Agrișteu se aliniază noului concept Eldi, deja cunoscut, venind și cu o noutate: „o sortimentație mult mai bogată pentru cei din satul Agrișteu și pentru colegii noștri care lucrează în unitatea Eldi”, a precizat Sándor Csongor, director general Eldi.

Magazin Eldi nou în Ungheni

„În plus, față de standardul magazinelor noastre, aici mai avem: legume-fructe, mezeluri, prăjituri de casă, produse congelate: carne de pui, porc, peste, legume; câteva sortimente de băuturi alcoolice și produse de curățenie.

Magazinul fiind situat chiar lângă unitatea de producție, unde mirosul de pâine caldă abia scoasă din cuptor ne îmbie simțurile. Nu-i de mirare că a fost desemnat unul dintre cele mai plăcute mirosuri din lume.

Acest magazin este pe spațiul fostei case de lângă fabrică. Casa a fost demolată, iar magazinul a fost ridicat de la zero cu o investiție totală de circa 70.000 euro, incluzând aici și valoarea terenului.

O altă surpriză pregătită este pentru a doua parte a lunii noiembrie când vom inaugura o nouă unitate Eldi în orașul Ungheni”, a adăugat Sándor Csongor.

Eldi, brutăria ardeleană cu peste 50 de magazine proprii

Eldi este brutăria ardeleană cunoscută pentru produsele de panificaţie gustoase şi naturale, de calitate, şi pentru premiile obţinute la concursuri naţionale şi internaţionale, cum ar fi cel pentru pâinea tradiţională cu fulgi de cartofi. 1996 este anul în care primele pâini şi delicioase produse de patiserie au fost scoase din cuptoarele brutăriei Eldi. De atunci, Eldi a crescut şi s-a dezvoltat mereu, atât în număr de angajaţi, spaţii de producţie, magazine de desfacere, cât şi în sortimente de panificaţie şi patiserie.

Produsele de brutărie şi panificaţie Eldi se găsesc în 52 de magazine proprii, în 6 județe: Mureș, Cluj, Sibiu, Harghita, Alba și Bistrița Năsăud. şi în lanţurile de magazine partenere. Prin magazinele proprii, brutăria vine mai aproape de clienți şi consumatori, oferindu-le produse proaspete si gustoase, preparate după reţete originale. .

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE