25 de companii angajează la Târgul de Cariere. Vizitează Standul de demisii Joburi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2684 Vizualizări

25 de companii angajează la Târgul de Cariere. Vizitează Standul de demisii

Săptămâna viitoare începe Târgul de Cariere Târgu-Mureș. Peste 25 de companii și organizații participă la evenimentul de recrutare, ce va avea loc pe 14 noiembrie, la Teatrul Național. Sunt așteptați toți cei care vor să facă următorul pas în viața lor profesională, mai ales că cele mai importante companii vin la Târgul de Cariere cu oferte de joburi, internshipuri și programe de voluntariat.

 

Ce companii participă la TdC Târgu-Mureș

 

CIE Matricon (Auto&Automotive), Hirschmann (Auto&Automotive), Endava (IT&Software), Stefanini (IT&Software), CSi (Producție&Tehnică), Kastamonu (Producție&Tehnică), Bosch Rexroth (Producție&Tehnică), Jac Travel (Turism), Azomureș (Producție&Tehnică), SMR-Automotive (Auto&Automotive) se numără printre companiile care participă la evenimentul de recrutare.
De asemenea, vor fi prezente Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, Eastmen, Irum, JYSK, Leroy Merlin, McDonald’s, Recondis, Renania, Romflag, STA Travel, VINCI Energies, dar și universități și ONG-uri din Târgu-Mureș.
Oportunități de carieră vor fi în cele mai importante domenii de activitate: IT, Inginerie, Automotive, Consultanță, HR, Financiar, Retail, Producție & Tehnică, Logistică & Transport sau Turism.

“La ediția din această toamnă putem vorbi de un specific al evenimentului: foarte multe companii participante caută ingineri, tehnicieni și specialiști în industria Automotive. Tehnician electromecanic, inginer proces, inginer de calitate, vorbitori de limba germană, italiană, franceză, spaniolă sau suedeză, analist achiziții, director de vânzări sunt printre specializările disponibile la eveniment”, declară Ioana Oros, PR Manager al Târgului de Cariere.

 

VR & Gaming Zone

Organizatorii au pregătit pentru participanți și activități relaxante, iar la Info Point vor putea fi printate și CV-uri pentru cei care nu le au pregătite.

“VR Zone este marea surpriză a ediției din acest an și este locul unde poți explora fascinanta lume virtuală cu ajutorul tehnologiei. Mai mult, cei prezenți se vor putea bucura de zona de Gaming, unde vor avea la dispoziție jocuri arcade”, declară Mihai Cotos, fondatorul Târgului de Cariere.

 

Testează-ți cunoștințele auto

Ești pasionat de industria auto și vrei să îți testezi cunoștințele tehnice din acest domeniu? Atunci te provocăm la Speed Automative Challenge, organizat de CIE Matricon, pe 14 noiembrie, în cadrul Târgului de Cariere Târgu-Mureș. Răspunzi la întrebari multiple-choice legate de industria auto, produse și procese specifice companiei într-un timp limitat de zece minute, și ai șansa să fii premiat.

 

Vizitează Standul de Demisii

În cadrul evenimentului, vizitatorii se pot adresa specialiștilor în recrutare și psiholologilor de la Standul de Demisii. Candidații pot cere sfaturi despre procedurile legale pe care trebuie să le respecte în cazul unei demisii, precum și despre posibilități de luat în calcul pentru construirea următorilor pași în carieră.

 

Câștigă 500 de euro la TdC

Toți participanții care ajung la Târgul de Cariere Târgu Mureș vor primi un talon de tombolă, cu ajutorul căruia se vor putea, apoi, înscrie la concursul vidaXL. Premiul constă într-un voucher de cumpărături de 500 de euro pe site-ul www.vidaxl.ro.

Târgul de Cariere Târgu-Mureș a ajuns la a 13-a ediție, iar pe 14 noiembrie sunt așteptați peste 1.500 de candidați. Târgul este deschis între orele 10 – 17, iar intrarea este liberă. Mai multe informații găsiți pe www.targuldecariere.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE