Continental Hotels România premiază pasiunea pentru profesie Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 318 Vizualizări

Continental Hotels România premiază pasiunea pentru profesie

 De 26 de ani Continental Hotels prin pasiunea pentru profesie a angajaților săi, aduce ospitalitatea la nivel de artă!

Păstrăm tradiția și organizăm Concursurile Profesionale “Cea mai bună echipă Food&Beverage”, “Cel mai bun Bucătar”, “Cel mai bun Ospătar”, “Cel mai bun Barman“ Continental Hotels 2017.

Anul acesta, cea de XVI-a ediție a Concursurilor profesionale ce se va desfășura pe data de 8 Noiembrie la Continental Tîrgu Mureș  o dedicăm angajaților pasionați de meseria pe care o practică, atât celor experimentați cât și tinerelor speranțe din Continental Hotels.

Ne-am pregătit și cu o  temă specială- Inovația. Tema aleasă face parte din proiectul
“Mai mult decat profesie, pasiune!” proiect cu care am câștigat locul III la Best Travel Campaign 2017.

Va fi o atmosferă de spectacol, concursuri surpriza și momente artistice  pentru a sărbători competiția, profesionalismul dar și loialitatea angajaților cu care ne mândrim.

Despre Continental Hotels

Continental Hotels are o tradiţie de peste 26 de ani pe piaţa turistică din România. Înca de la început obiectivele companiei au avut în vedere furnizarea de servicii hoteliere pentru segmentul turismului de afaceri.

În prezent, Continental Hotels este cel mai mare lanţ hotelier românesc ce acoperă piaţa de lux, de business si cea economy, oferind, în acelaşi timp, o gamă completă de servicii şi pentru segmentul MICE.

Portofoliul Continental Hotels cuprinde următoarele branduri proprii: Grand Hotel Continental (*****), Continental Forum(****), Continental(***), Hello Hotels(**), Concerto Restaurant, Balkan Bistro, Mondo Restaurant, Victoria Club, Tekaffe. Continental Hotels deţine şi 4 hoteluri Ibis în România aflate în managementul grupului Accor.

Oraşele în care Continental Hotels este prezent sunt: Bucureşti, Arad, Oradea, Sibiu, Constanţa, Tîrgu Mureş, Drobeta Turnu Severin şi  Suceava, totalizând peste 1860 de camere.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE