Să-i cunoaștem pe Miss și Mister Unirea 2017! Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 823 Vizualizări

Să-i cunoaștem pe Miss și Mister Unirea 2017!

Luni, 6 noiembrie, la ora 17.00, Sala Mare a Teatrului Național era deja plină până la refuz. Părinți, elevi, prieteni, rude și curioși au luat teatrul cu asalt ca să vadă mult-așteptatul Bal al Bobocilor, ale cărui bilete fuseseră epuizate de vineri. Spectacolul a fost coordonat de Liviu Pancu, iar tema a fost inspirată din celebrul roman „Fahrenheit 451” de Ray Bradbury. Elevii au cântat, au dansat, (s-)au jucat și au impresionat audiența timp de două ore, făcând în același timp limpede mesajul: S.O.S. culturii, artelor și umanității.

La finalul unei desfășurări de forțe și talente impresionante, juriul s-a decis să situeze pe locurile fruntașe elevul a cărui voce i-a lăsat fără cuvinte și eleva a cărei mișcări de dans au făcut cât o mie de cuvinte: Sebastian Șerban din clasa a IX-a A și Daria Târnăvean din clasa a IX-a E!

Cei doi boboci au fost întâmpinați cu urale de către public, semn că acesta a fost în asentimentul deciziei juraților. Aplauzele care le-au însoțit premierea au răsunat apoi mult timp în memoria celor care au gustat din magia Balului Colegiului Național Unirea.

Andrei VORNICU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE