Sindicaliștii la Prefectură. CNSLR Frăția Mureș: „S-a recunoscut că relaxarea fiscală nu va avea beneficii pentru salariat” Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 249 Vizualizări

Sindicaliștii la Prefectură. CNSLR Frăția Mureș: „S-a recunoscut că relaxarea fiscală nu va avea beneficii pentru salariat”

Sindicaliștii și patronatele au fost invitați la Prefectură pentru o informare și o discuție referitoare la intențiile Guvernului de a transfera contribuții sociale de la angajator la angajat. „Am fost chemaţi azi la Prefectură să ni se explice, sindicatelor şi patronatelor, beneficiile pe care le aduce acest transfer al contribuţiilor sociale de la angajator la angajat, împreună cu celelalte măsuri de relaxare fiscală. Din tot acest material au fost exemple prin care au arătat clar că la un salariu de peste 3000 de lei creşterea va fi de 2 lei, atât la angajat, cât şi la angajator, după ce se aplică toată relaxarea fiscală”, a declarat Maria Dăndărău, secretarul UJSL – CNSLR Frăția Mureș.

„Am arătat că angajatorul din privat nu va putea să fie obligat să acorde acea creştere salarială”

„Creşterea e de 2 lei, în condiţiile în care angajatorul din privat va da 21% o creştere salarială. Am arătat că angajatorul din privat nu va putea să fie obligat să acorde acea creştere salarială. Am arătat că nici salariul minim nu creşte cu 100 de lei, fiindcă am arătat că prin creşterea salariului minim de la 1400 la 1900 de lei că va fi o creştere de 93 de lei la salariul de bază. Am avut discuţii, unii au încercat să ne arate că există beneficii pentru pensii, care, până la urmă, au recunoscut că nu există…

Am ascultat materialul transmis. S-a recunoscut că relaxarea fiscală nu va avea benefii pentru salariat, ci doar pentru cei care au activităţi independente sau alte câteva situaţii. concluzia a fost că toate cele patru confederaţii prezente, CNSLR Frăţia, Cartel Alfa, BNS şi Meridian au spus că nu sunt de acord şi sunt împotriva acestei iniţiative fiscale. Noi continuăm demersurile pentru greva generală”, a adăugat secretarul UJSL – CNSLR Frăția Mureș.

Vezi și Sindicaliștii CNSLR – Frăția pregătesc calendarul pentru declanșarea grevei generale

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE