Home / Social / Sindicaliștii la Prefectură. CNSLR Frăția Mureș: „S-a recunoscut că relaxarea fiscală nu va avea beneficii pentru salariat”

Sindicaliștii la Prefectură. CNSLR Frăția Mureș: „S-a recunoscut că relaxarea fiscală nu va avea beneficii pentru salariat”

Distribuie

Sindicaliștii și patronatele au fost invitați la Prefectură pentru o informare și o discuție referitoare la intențiile Guvernului de a transfera contribuții sociale de la angajator la angajat. „Am fost chemaţi azi la Prefectură să ni se explice, sindicatelor şi patronatelor, beneficiile pe care le aduce acest transfer al contribuţiilor sociale de la angajator la angajat, împreună cu celelalte măsuri de relaxare fiscală. Din tot acest material au fost exemple prin care au arătat clar că la un salariu de peste 3000 de lei creşterea va fi de 2 lei, atât la angajat, cât şi la angajator, după ce se aplică toată relaxarea fiscală”, a declarat Maria Dăndărău, secretarul UJSL – CNSLR Frăția Mureș.

„Am arătat că angajatorul din privat nu va putea să fie obligat să acorde acea creştere salarială”

„Creşterea e de 2 lei, în condiţiile în care angajatorul din privat va da 21% o creştere salarială. Am arătat că angajatorul din privat nu va putea să fie obligat să acorde acea creştere salarială. Am arătat că nici salariul minim nu creşte cu 100 de lei, fiindcă am arătat că prin creşterea salariului minim de la 1400 la 1900 de lei că va fi o creştere de 93 de lei la salariul de bază. Am avut discuţii, unii au încercat să ne arate că există beneficii pentru pensii, care, până la urmă, au recunoscut că nu există…

Am ascultat materialul transmis. S-a recunoscut că relaxarea fiscală nu va avea benefii pentru salariat, ci doar pentru cei care au activităţi independente sau alte câteva situaţii. concluzia a fost că toate cele patru confederaţii prezente, CNSLR Frăţia, Cartel Alfa, BNS şi Meridian au spus că nu sunt de acord şi sunt împotriva acestei iniţiative fiscale. Noi continuăm demersurile pentru greva generală”, a adăugat secretarul UJSL – CNSLR Frăția Mureș.

Vezi și Sindicaliștii CNSLR – Frăția pregătesc calendarul pentru declanșarea grevei generale


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO: ”Marș pentru Viață”, la Sărmașu

Distribuie O nouă ediție a evenimentului ”Marșul pentru Viață”, organizat de Biserică Ortodoxă Sărmașu, Fundația …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.