După două luni, ASA mai obține o victorie acasă FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 259 Vizualizări

După două luni, ASA mai obține o victorie acasă

În etapa a XVI-a a Ligii II de fotbal, ASA Târgu-Mureș a învins miercuri pe teren propriu formația Olimpia Satu Mare cu scorul de 4-2 (1-1). Pentru ASA au înscris Kilyen Szabolcs (min. 5), Robert Candrea (min. 53) și Cosmin Sârbu (min. 67 și 69), în timp ce pentro oaspeți au punctat Dumitru Muntean (min. 29) și Cristian Muntean (min. 82). După trei rezultate de egalitate și un eșec, mureșenii reușesc astfel să mai câștige o partidă pe teren propriu. ASA a început mai bine jocul și a reușit să deschidă scorul deja din minutul 5, la o greșeală a portarului sătmărenilor. Kilyen a trimis de pe dreapta o centrare, Florin Muntean a fost derutat de un jucător al ASA-ului și a lăsat mingea să treacă, iar aceasta s-a oprit în plasa porții. Până la jumătatea reprizei mureșenii au păstrat posesia, dar fără a se mai apropia periculs de poartă. Impulsionați de antrenorul Zoltan Ritli, oaspeții au ieșit la un presing agresiv și în minutul 29 au reușit egalarea la practic prima ocazie. La o minge aruncată spre careul lui Moga, Candrea alunecă, Dumitru Munteanu profită și trimite plasat de la marginea careului mare. Repriza s-a încheiat cu o nouă perioadă de dominare a mureșenilor, dar cu un singur șut mai periculos, trimis în ultimul minut de Stoica, mingea ocolind de puți poarta.

Repriza mai animată a adus și goluri

ASA a început bine și partea a doua, dar șutul lui Iacob din minutul 48 a fost blocat. În minutul 52 Petra a fost aproape de a-și readuce echipa în avantaj, dar șutul său a fost respins de portar în bară și mingea a ieșit în corner. Cel care a greșit la golul egalizator, Candrea a trimis în plasă din fața porții în urma cornerului rezultat. Mureșenii au dominat în continuare partida și au mai avut câteva situații de a majora diferența. Au reușit până la urmă acest lucru în urma a două faze asemănătoare cu același jucător la finalizare. În minutul 67 Tiberiu Petriș l-a lansat pe dreapta pe Stoica, acesta a trimis în fața porții, de unde Sârbu a îndeplinit o formalitate. Pe val, după doar două minute Sârbu reușește dubla, servit de această dată de Stoica. Până la final mai erau însă peste 20 de minute și mureșenii au temperat jocul, permițând oaspeților să forțeze revenirea. Aceștia au reușit însă să-l învingă o singură dată pe Moga în minutul 82, când Cristian Munteanu a trimis cu capul în plasă în urma unei lovituri de colț. În urma acestei victorii, ASA își reia locul 6, dar la 9 puncte de locul care duce la barajul pentru promovare și în etapa de sâmbătă vor juca la Arad, cu UTA.

Au evoluat formațiile:

ASA: Moga – Băjan (85 Tornyai), Candrea, Kilyen, Mendy, P. Iacob, Mijokovic,  Al. Stoica (78 Iliescu), C. Sîrbu (80 Panait), Petriş, Petra
Olimpia: Fl. Muntean – Fl. Achim (56 Lusanda), D. Munteanu, R. Rus, Vas. Pop, Hlinca, Cr. Munteanu, Brata, Szasz, Duruş, Cocian (32 Moholca)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE