GALERIE FOTO: Bobocii Colegiului Național „Unirea” au dat măsura talentului în „F.451” Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 542 Vizualizări

GALERIE FOTO: Bobocii Colegiului Național „Unirea” au dat măsura talentului în „F.451”

Colegiul Național „Unirea”, împreună cu Teatrul Scena, a spart tiparele Balurilor de Boboci cu un concept original, marca Liviu Pancu. Luni, 6 noiembrie, Sala Mare a Teatrului Național Târgu-Mureș a găzduit un public entuziast care a ocupat fiecare loc disponibil și a contribuit din plin la atmosfera vibrantă care timp de două ore a emanat în forță.

O abordare novatoare

Tema spectacolului, intitulat generic „F.451” a fost inspirată din romanul „Fahrenheit 451” de Ray Bradbury și adaptată tinerei generații care, în ținută cazonă și arborând o atitudine fermă, s-au decis să apere valorile culturii, artelor și a umanității prin dans, muzică, mișcare și, în primul rând, spectacol. Rând pe rând, alături de colegii lor mai mari, 18 boboci au evoluat pe scenă și au dat măsura talentului în cele mai originale feluri: actorie, DJ-ing, graffiti, poezie, dans și multe altele.

Micii mari câștigători

Ritmul alert și susținut al spectacolului a ținut publicul (și juriul) în priză până la final, când extenuații, dar fericiții câștigători au fost anunțati în următoarea ordine: Oana Hancu și Mihai Lateș la categoria Popularitate, Daria Pop și Raul Cristea și-au adjudecat locul 3, Oana Precub și Răzvan Târnăvean s-au situat pe locul 2, iar vârful ierarhiei a fost ocupat de Daria Târnăvean și Sebastian Șerban care au fost întâmpinați în uralele generale ale publicului.

Miss și Mister Popularitate (st.), alături de Premiul 3 (centru) și Premiul 2 (dr.), felicitați Prof. dr. Aurora Stănescu, directoarea Colegiului Național „Unirea”
Ultimii prezentați, dar primii în clasament: Miss și Mister Boboc 2017

Toți pentru unul

Accentul spectacolului s-a pus pe valoarea colectivă a elevilor-artiști, astfel că bobocii candidați se desprindeau din grup ca să își facă numerele (uneori scurte), urmând să se alăture din nou grupului până la finalizarea momentului. Ideea reigozorală a vizat unificarea energiilor pentru un scop comun, la fel cum ar trebui să se întâmple și în afara scenei, în viața reală la care „F.451” s-a raportat.

Să sperăm că spectacolul va servi atât bobocilor, cât și colegilor mai mari drept ghid de maturizare, ca să pășească cu mintea deschisă și cu responsabilitate pe terenul fascinant, dar etern-mișcător al vârstei adulte.

Andrei VORNICU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE