Trei județe vor participa la Festivalul de Teatru „Színpad” Comunicate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 209 Vizualizări

Trei județe vor participa la Festivalul de Teatru „Színpad”

Centrul Judeţean pentru Cultură Tradiţională şi Educaţie Artistică Mureş în colaborare cu Asociaţia Culturală „Bodor Péter” din Sângeorgiu de Pădure va organiza cea de-a XXV-a ediţie a Festivalului de Teatru „Színpad”, anunță directorul-manager Iuliu Praja în cadrul unui comunicat.

De-a lungul anilor, evoluţia acestui prestigios festival s-a bucurat de un remarcabil succes, punând în valoare talentul numeroaselor formaţii de teatru de amatori din judeţul nostru, dar şi din celelalte judeţe ale ţării.

Această manifestare culturală este de asemenea o tradiţie, şi locul de desfăşurare a acesteia, localitatea Sângeorgiu de Pădure este gazda din fiecare an. Anul acesta, evenimentul se va desfăşura în perioada 17-19 noiembrie, la Căminul Cultural din localitatea Sângeorgiu de Pădure, de la orele 1300, unde vor prezenta spectatorilor rodul muncii lor formaţiile de teatru din judeţele: Cluj, Sălaj şi Mureş.

Ne vom bucura de prezenţa şi participarea pe scena festivalului a unor trupe de teatru din Ungaria, invitaţi de onoare ai acestui eveniment.

Astfel, cea de-a XXV-a ediţie a Festivalului de teatru „Színpad” îşi propune să ofere publicului spectator un veritabil spectacol teatral de calitate.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE