Imagini inedite cu Denisa, Miss UMF Tîrgu Mureș. Fotogalerie cu cea care a stârnit o furtună pe rețelele de socializare din județ. Monden
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4175 Vizualizări

Imagini inedite cu Denisa, Miss UMF Tîrgu Mureș. Fotogalerie cu cea care a stârnit o furtună pe rețelele de socializare din județ.

Cea mai frumoasă boboacă de la UMF Tîrgu Mureș, Denisa Alexandra Şandor a generat un val de aprecieri pe site-ul ziarului Zi de Zi și pe rețelele de socializare din județ. Denisa a fost aleasă Miss UMF, la balul mediciniștilor de sâmbătă seara. La doar două ore de la apariția știrii pe site-ul https://www.zi-de-zi.ro  postarea avea peste 1000 de vizualizări și a ajuns la aproape 3000 sâmbăta după-amiaza.  Frumoasa mureșeancă este absolventă a Colegiului Național “Alexandru Papiu Ilarian” și a practicat handbal de performanță. Tînăra medicinistă, studentă la Facultatea de Farmacie din cadrul UMF, a mai avut participări la concursuri de miss, fiind pe podium la Miss Tîrgu Mureș 2016, concurs organizat în deschiderea Zilelor Tîrgumureșene. Găsiți mai jos o fotogalerie, din arhiva personală, cu imagini inedite din viața celei care a cucerit simpatia juriului și a miilor de cititori ai cotidianului Zi de Zi.

Florin Marcel

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE