Handbalistele CS Olimpic, învinse de experiență Slider
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 188 Vizualizări

Handbalistele CS Olimpic, învinse de experiență

Echipa feminină de handbal CS Olimpic Târgu-Mureș a pierdut prima partidă pe teren propriu din ediția de debut în Divizia A de handbal. Tânăra echipă mureșeană, alcătuită exclusiv din junioarele clubului a cedat în fața mult mai experimentate echipe de la SCM Timișoara, una dintre principalele candidate la promovare din Seria B. Rezultatul final a fost 38-27 în fața bănățencelor, care și-au asigurat un avantaj practic decisiv încă din prima repriză, încheiată 19-11. Era așadar o întâlnire care se anunța dificilă pentru elevele antrenorilor Mihaela și Claudiu Evi, dar a devenit și mai dificlă încă din primele minute din mai multe motive. Pe lângă complexul în fața unei echipe experimentate, cu mai multe jucătoare care au evoluat în Liga Națională, maniera de arbitraj din prima jumătate a reprizei a favorizat desprinderea din debut a bănățencelor. Acestea s-au desprins la 7-2, după care mureșencele au evoluat în continuare ca o echipă care nu avea nimic de pierdut. Atunci când au reușit să mai reducă din handicap, oaspetelor li s-au permis atacuri mult peste timpul regulamentar, până reușeau să înscrie, trecând cu vederea și unele greșeli tehnice (pași). Totuși, experiența superioară era evidentă, îndeosebi la repunerile rapide a mingii de la centru, bănățencele reușind mai multe goluri în doar câteva secunde, fără ca mureșencele să reușească replierea.

 

Repriză dezinvoltă, fără complexe

Cu diferența de la pauză în aceste condiții nu se putea pune problema unei răsturnări de scor. Olimpic a reușit totuși să reducă mult diferența, dar au urmat minute bune când s-a ratat atac după atac de pe extrema dreaptă, cu jucătoare de mână stângă, în replică bănățencele reușind din aceași poziție să înscrie gol după gol cu extremă de mâna dreaptă. Este un aspect important și aceste diferențe au permis desprinderea decisivă, timișorencele reușind la un moment dat să conducă chiar cu 14 goluri. Cu toate acestea, evoluția din partea a doua a fost superioară, atacurile cu repuneri rapide au fost împiedicate și, în plus, „duetul” Monica Bărăbaș-Andreea Târșoagă a oferit și acum faze spectacol, cu „aeriene” reușite.

Marcatoarele pentru CS Olimpic au fost: Târșoagă 10 goluri, Bărăbaș 9, Carla Lăcătuș 3, Ioana Moldovan 3, Ioana Bardoși și Ghemeș câte un gol. Celelalte componente ale echipei: Ioana Ugran (portar), Maria Ola, Flavia Munteanu, Ioana Sângeorzan, Marian, Kiss, Radu, Belean, Stan, Ilieș.

De la oaspete cele mai multe goluri au fost înscrise de Predoi 11, Muntean 8 și Klimek 7.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE