Voleibalistele mureșene, victorie spectaculoasă cu Dinamo CSU Medicina CSŞ
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 269 Vizualizări

Voleibalistele mureșene, victorie spectaculoasă cu Dinamo

Echipa feminină de volei CSU Medicina CSȘ Târgu-Mureș a obținut o victorie spectaculoasă în cadrul etapei a V-a a Diviziei A1, 3-1 pe teren propriu cu Dinamo București, scor pe seturi: 23-25, 27-17, 25-23, 25-22. Aflate pe locul 6 din 10, cu o singură victorie, mureșencele aveau nevoie de victorie pentru a se apropia de pima jumătate a clasamentului. La fel ca în partidele precedente disputate pe teren propriu, au început timorate jocul și oaspetele au câștigat la mare luptă primul set. Al doilea act s-a consumat cu răsurnări de scor, dar cu mureșencele la conducere. Dinamo a revenit spre final, anulând avantajul care la un moment dat părea decisiv. Finalul a fost însă unul foarte bun de partea gazdelor, care au încheiat setul fără să mai cedeze niciun punct. A fost setul încheiat la diferența cea mai mare, dar victoria a fost obținută nu fără emoții. Setul trei era unul pentru cel puțin un punct. A fost și acesta unul de mare luptă. Dinamo a avut în mai multe rânduri avantaj chiar de 4-5 puncte, dar finalul de set a aparținut din nou „medicinistelor”, care au fructificat prima minge de set și aveau asigurat un punct.

 

Revenire spectaculoasă reușită cu „rezervele”

Pierderea setului patru însemna pentru mureșence disputarea celui decisive pentru încă un punct, dar o victorie le putea aduce trei puncte. Setul a început cât se poate de prost pentru gazde. Au pierdut primele două puncte cu mingi lăsate să cadă în teren din cauza neînțelegerii, după care oaspetele s-au desprins la 8-3 la primul timp de odihnă. Încercările de revenire au fost zadarnice și alb-roșiile păreau să câștige setul fără probleme, desprinzîndu-se la 11-4. Din acel moment antrenorii Zukovic și Bokor au mizat mai mult pe jucătoarele care au stat mai mult pe margine, cu minute în care în teren s-a aflat practice echipa „rezervelor”. Din partea acestora a venit practice surpriza, ele reușind să se apropie treptat. Cu 10-16 la al doilea timp ethnic nimeni nu mai dădea șanse de victorie mureșencelor și se preconiza un set decisive pentru încă un punct. Tinerele jucătoare au reușit un adevărat „miracol” și de la 15-20 au reușit egalarea la 21, după care au preluat conducerea și au fructificat a doua minge de meci, câștigând la 22 și obținând 3 puncte.

O victorie entuziasmantă înaintea confruntării cu campioana Volei Alba Blaj, care va avea loc sâmbăta viitoate, tot pe teren propriu.

CSU Medicina a început jocul cu sextetul Eliza Varga, Ioana Alexandra Cauc, Roxana Iancu, Rodica Buterez, Raisa Ioan, Loredana Dobriceanu, cu Laura Molnar-libero, iar din „garnitura a doua”, care a reușit răsturnarea, au făcut parte Alexandra Babaș, S. Străchinescu, C. Dițu, Carmen Arniceru, M. Dumitrescu, S. Mocan și Lea Rancz-libero.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE