Home / Slider / Se apropie Gala Sportului Mureșean

Se apropie Gala Sportului Mureșean

Gala Sportului Mureșean din acest an va avea loc sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 16.30, în Sala Mare a Palatului Culturii din Târgu-Mureș. Evenimentul este organizat de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș și vor fi premiați doar sportivii legitimați la cluburi și structuri sportive de pe raza județului Mureș. Pentru stabilirea ierarhiilor vor fi întocmite clasamente, în funție de rezultatele obținute de către aceștia pe parcursul acestui an, cei cu rezultate deosebite în campionate mondiale, europene, balcanice, naționale, cupe mondiale, europene, jocuri universitare, la categoriile de vârstă seniori, tineret, juniori și cadeți. Premierea sportivilor se va face pe bază de sistemul de punctaj elaborat de Ministerul Tineretului și Sportului. Sistemul de atribuire a punctelor se va face în raport cu rezultatele sportive obținute doar în aceste competiții. Premiile se vor acorda pe următoarele categorii: Seniori, Juniori, Speranțe, Echipe, Antrenori.

 

Propuneri pentru fruntașii sportului

Pentru ca din aceste clasamente să nu fie omiși cei care mai participă la diverse competiții în perioada premergătoare Galei, reprezentanții DJST Mureș, Iulian Rus, director executiv și consilierii Siklodi Jozsef, Koos Béla și Mihai Notar fac apel către toate structurile sportive legal constituite să comunice rezultatele oficiale de la competițiile sportive naționale și internaționale până la data de 30 noiembrie, ora 12.00, pe adresa de email djst.mures@mts.ro, sau pe suport de hârtie, la sediul instituției de pe strada Victor Babeș nr.11, camera 201, sau fax 0265 216026. Pentru verificarea și confirmarea rezultatelor depuse, cei interesați sunt rugați să comunice adresele web sau contactele (federațiile de specialitate), iar structurile sportive care au sportivi dublu legitimați să comunice acest amănunt.

Până la întocmirea listelor cu rezultatele finale, reprezentanții DJST Mureș au întocmit listele parțiale cu rezultatele obținute de sportivii mureșeni pe parcursul anului 2017.

Rezultate parțiale:

Campionate Naționale (52 medalii de aur, 28 argint, 44 bronz):

Lupte libere: 9 aur, 4 argint, 5 bronz

Dans sportiv: 3 aur, 3 argint

Aerobic, fitness: 8 aur, 6 argint, 4 bronz

Karate kyokushin: 11 aur, 4 argint, 5 bronz

Popice: 5 aur, 4 argint, 4 bronz

Tenis de masă: 3 aur

Wushu: 1 aur, 2 argint, 4 bronz

Canotaj: 3 bronz

Șah: 2 aur, 1 argint, 2 bronz

Judo: 3 aur, 4 argint, 4 bronz

Tir cu arcul: 7 aur, 5 argint, 3 bronz

Competiții internaționale:

Popice feminin: Cupa Europei-locul II

Jiu Jitsu: Campionatul Balcanic-locul I

Kick Box: Campionatul European-2 locuri I, 1 loc III

Cross Duathlon: Campionatul European-Locul I

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTOREPORTAJ: Târgu Mureș – Bătălia electorală, faza pe outdoor

Echipele de campanie ale candidaților la alegerile locale care vor avea loc în data de …