Home / Administratie / Ce cursuri organizează AJOFM?

Ce cursuri organizează AJOFM?

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Mureş intenţionează să organizeze în luna decembrie 2017, 10 programe de formare profesională în următoarele meserii şi ocupaţii.

Acestea sunt:

1) -Expert achiziții publice – Tg. Mureș;

2) -Comerciant vânzător produse alimentare Tg. Mureș;

3) -Muncitor plantații și amenajare zona verde –  Băla;

4) -Muncitor plantații și amenajare zona verde –  Band;

5) -Ospătar(chelner) vânzător în unități de alimentație –Târnăveni;

6) -Cofetar -patiser – Tg. Mureș;

7) -Sudor – Tg. Mureș;

8) -Competențe antreprenoriale –Tg. Mureș;

9) -Inspector resurse umane –Tg. Mureș;

10) -Administrator pensiune turistică –  Sovata.

În cursul anului 2017, agenția a organizat 35 de programe de formare profesională, la care au fost cuprinşi un număr de 740 şomeri.Conform prevederilor Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, beneficiază GRATUIT de CURSURI de iniţiere/calificare/specializare/perfecţionare, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă înregistrate în evidențele agenţiei precum şi persoanele care desfăşoară activităţi în mediul rural şi nu realizează venituri lunare sau realizează venituri mai mici decât valoarea indicatorului social de referinţă în vigoare (500 lei) şi care sunt înregistrate la agenţia pentru ocuparea forţei de muncă. Serviciile de formare profesională asigură creşterea şi diversificarea competențelor profesionale în scopul asigurării mobilităţii şi reintegrării pe piaţa muncii.

Informații suplimentare despre cursurile organizate de AJOFM Mureș se pot obține la sediul agenției, Compartimentul formare profesională sau la telefon 0265/263760, interior 115, persoană de contact doamna Boar Adela.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

UMFST, prezentă în două noi secțiuni ale prestigiosului clasament universitar RUR Academic Rankings

Compartimentul Relații Publice din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ,,George Emil …