Share

Home / Altele / Inițiativă de suflet destinată copiilor

Inițiativă de suflet destinată copiilor

Copiii din localitatea Dornișoara, județul Suceava, vor avea duminică, 19 noiembrie, o surpriză de proporții. Grație inițiativei inimoase a unei adevărate doamne din Târgu-Mureș, către cei aproximativ 20 de copii din localitate se îndreaptă un volum însemnat de pachete, ghiozdane pregătite cu tot ce vor avea nevoie la începerea școlii, dulciuri și desigur jucării educative. În plus, grădinița va fi înfrumusețată cu mochetă nouă, iar mobilierul din sală va fi restaurat.

Inițiativa târgumureșencei a lansat formarea unui adevărat grup de susținători, la apelul de suflet al acesteia marșând numeroase persoane, oameni simpli din Târgu-Mureș, dar și din diaspora. Cu toții, inclusiv inițiatoarea, au refuzat să-și dea numele. ”Nu am dorit nicio clipă să ne facem reclamă în vreun fel. Inițiativa noastră este una pur și simplu de suflet, care vine să ajute, în măsura posibilităților, câțiva copii care nu au o viață tocmai ușoară”, a declarat inițiatoarea, pe care o prezentăm doar sub numele ”Lăcrămioara”.

Localnicii din Dornișoara trăiesc la limita subzistenței, veniturile majorității limitându-se la cele obținute din colectarea fructelor de pădure, pe durata verii.

În urma acestei acțiuni, Lăcrămioara consideră că a dobândit suficientă experiență pentru a se arunca cu drag, și într-o formulă oficializată, în susținerea copiilor din zonele defavorizate.

Cei care vor dori să se alătureze frumoasei inițiative, pot găsi datele de contact ale Lăcrămioarei ziarului. (E.V.)

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Drumurile naţionale din Mureş, supravegheate zilnic cu opt aparate radar!

Efectivele Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş vor fi la datorie pentru ca întreaga comunitate să …

Share
Share